Hyppää pääsisältöön
karajasali

Kahta teinipoikaa syytetään törkeästä mysteeririkoksesta Helsingissä: käsittely julistettiin salaiseksi

Helsingin käräjäoikeudessa luettiin tänään keskiviikkona (17.1.) syytteet kahdelle 15- ja 16-vuotiaalle pojalle törkeästä henkeen ja terveyteen kohdistuvasta rikoksesta. 

Tapauksen yksityiskohdista ei juuri ole valunut tietoa julkisuuteen, mutta kyse on ilmeisen vakavasta tapauksesta, sillä alaikäiset pojat ovat olleet vangittuna joulukuun alkupuolelta asti. 

Oikeussalissa oli ehdoton kuvauskielto, ja sekä asianomistaja että vastaaja vaativat käsittelyä salaiseksi vedoten siihen, että käsittelyssä paljastettaisiin arkaluonteisia tietoja asianomistajien yksityiselämästä ja terveydentilasta. Tuomari myöntyi pyyntöön perustellen, että julkinen käsittely todennäköisesti aiheuttaisi merkittävää vahinkoa asianomistajille. Tuomion salassapitoon otetaan kantaa vasta myöhemmin.

valokuva

Asianomistajataho vetosi muun muassa siihen, että yksi asianomistajista on toisen syytetyn teinipojan huoltaja. Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, että syytettyjen kohteena oli toisen pojan äiti ja isäpuoli. Törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu käsittää murhan, tapon tai törkeän pahoinpitelyn.


Teksti:
sami sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!