Hyppää pääsisältöön
Poliisia epäillään pahoinpitelystä.

Kahdesta pahoinpitelystä epäilty Helsingin poliisin rikostarkastaja jatkaa yhä työtehtävissään – esiintynyt myös julkisuudessa: ”Olemme muuttaneet hänen työnkuvaansa”

Poliisi on vaitonainen rikosepäilyistä, joiden mukaan Helsingin poliisilaitoksen rikostarkastaja on syyllistynyt pahoinpitelyihin.

Seiska uutisoi aikaisemmin, että korkea-arvoista poliisiviranomaista epäillään kahdesta julkisella paikalla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Toinen epäillyn pahoinpitelyn uhreista on nainen.

Epäillyt teot ovat tapahtuneet Helsingissä viime maaliskuun lopussa.

Lue lisää: Helsingin poliisin rikostarkastajaa epäillään kahdesta pahoinpitelystä!

Merkittävässä asemassa

Poliisiorganisaation sisällä moni on ihmetellyt, miksi useista julkisella paikalla tehdyistä pahoinpitelyistä epäillyn poliisipomon henkilöllisyyttä salataan ja miten hän voi jatkaa normaalisti työssään.

Helsingin poliisilaitoksen poliisikomentaja Tomi Vuori vahvistaa, että pahoinpitelyistä epäilty mies on edelleen töissä.

– Olemme muuttaneet hieman hänen työnkuvaansa. Elämässä tapahtuu, ja se on hyvin valitettavaa, Vuori sanoo Seiskalle.

Lue myös: Hämmentäviä lausuntoja! Näin Jari Aarnion naapurin varastoa penkoneet poliisit vastasivat kuulusteluissa - lue pöytäkirjat kokonaisuudessaan!

Salaako poliisi?

Vaikka rikostarkastaja on ollut työnsä vuoksi julkisuudessa, hänen nimensä on pyritty pitämään salassa rikosepäilyihin liittyen.

Helsingin poliisilaitos ei esimerkiksi ole tehnyt virallista ratkaisua miehen työn suhteen, sillä sitä koskeva ratkaisu on julkinen asiakirja, ja se paljastaisi epäillyn henkilöllisyyden.

Koska kyseessä on epäilty poliisin tekemä rikos, tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä, joka myös on vaitonainen asiasta.

– Esitutkinta valmistuu lähiviikkoina, syyttäjä-tutkinnanjohtaja Tarmo Tanner arvioi Seiskalle.

Rikosepäilystä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Hän vahvistaa, että asiassa epäillään poliisimiestä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mia Jussinniemi
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!