fbqKaarina Kivilahti tyrmää huippusuositun palvelun - tässä syy! | Seiska
Uutiset
09.02.2014 16:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Kaarina Kivilahti tyrmää huippusuositun palvelun - tässä syy!
Kaarina Kivilahti tyrmää huippusuositun palvelun - tässä syy!
Uutiset
09.02.2014 16:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Muotialan yrittäjä, ex-lentoemäntä Kaarina Kivilahti suuntaa maaliskuussa Milanoon, missä hän aikoo pistäytyä muotinäytöksissä. Kaarinan tytär Klara on julkaissut matkoiltaan kuvia, joissa juhlii maailmantähtien kanssa, mutta Kaarina ei halua kertoa, keitä kaikkia hän on itse matkoillaan tavannut. Hän ei myöskään julkaise kuvia erittäin suositussa sosiaalisessa mediassa.

– En ole Facebookissa enkä halua olla. Haluan pitää yksityiselämäni poissa julkisuudesta.

Samasta syystä Kaarina on päättänyt, ettei hän esittele kotiaan julkisuudessa.

– Minua on pyydetty mukaan Neljän tähden illallinen -televisio-ohjelmaan, mutta päädyimme mieheni kanssa yhdessä siihen ratkaisuun, ettemme päästä kameroita kotiimme. Haluamme pitää kotimme privaattina, Kaarina kertoi Seiskalle Akoya Oy:n juhlanäyttelyssä.

 

Taiteen ystävä

Kaarina on kuunnellut miehensä toiveita sisustaessaan Helsingissä sijaitsevaa kotiaan. Kaarinan mukaan ei tarttunut taidenäyttelystä Jean Louis Sauvat'n suunnittelemaa hevostaidetta, sillä hänellä odottaa asuntonsa alakerran käytävällä jo peräti kaksi taulua seinälle ripustamista.

– Seinätila alkaa pian loppua kesken. Mieheni pitää klassisesta linjasta, joten olen ottanut sen huomioon sisustaessani asuntoamme. Sen sijaan mökkiämme sisustaessani olen ollut räiskyvämpi.

 

KATSO MYÖS:

Muotiyrittäjä Kaarina Kivilahti: Sain Cartierin korut lahjaksi mieheltäni!