”Kaapohan se on!” Turussa hämmästyttiin totaalisesti: New York Rangersin suurlupaus Kaapo Kakko, 18, juhli Jethro Rostedtin yökerhossa kesken NHL-kauden - kuva!

Uutiset | 01.02.2020 18:31

Turkulaisten yökyöpeleiden drinkit menivät varhain sunnuntaiaamuna (26.1.) väärään kurkkuun, kun NHL-seura New York Rangersin suomalainen suurlupaus Kaapo Kakko bongattiin paikallisesta yökerhosta.

– Kavereineen liikenteessä ollut Kaapo viihtyi Turun ydinkeskustassa yökerho Studiossa. Ei sitä aluksi meinannut edes uskoa, koska NHL-kausihan on täydessä vauhdissa, Seiskalle ihmetellään.

– Aluksi ajattelimme, ettei se voinut olla Kaapo, vaan olemme varmasti nähneet väärin. Mutta ei! Myöhemmin illalla näimme hänet lähietäisyydeltä emmekä voineet kuin todeta, että kyllä, Kaapohan se on, Turun yöstä naurahdetaan.

Lue myös: Katso kuvat! Näin Kaapo Kakko pelasti nuoren BMW-kaunottaren pinteestä Turussa – nuorella kiekkoilijalla käsittämättömät voimat: ”Punnersi ja naureskeli vain!”

Kaapo bongattiin Jethro Rostedtin omistamasta yökerho Studiosta, jossa hän viihtyi kavereidensa kanssa.
Kaapo bongattiin Jethro Rostedtin omistamasta yökerho Studiosta, jossa hän viihtyi kavereidensa kanssa.

Turkuun, ei Meksikoon

Kaapon yllätysvisiittiin kotikaupunkiinsa löytyy luonnollinen selitys. NHL:ssä vietettiin viime viikonloppuna tähdistöottelutaukoa, jolloin moni NHL-pelaaja pitää perinteisesti pienen happihyppelyn jääkiekosta. Kunkin seuran otteluohjelmasta riippuen vapaata voi siunaantua jopa kokonainen viikko.

Esimerkiksi Kaapon edustama Rangers väänsi paikalliskamppailun NY Islandersia vastaan tiistaina 21.1. ja seuraava matsi oli tiedossa vasta reilun viikon päästä perjantaina 31.1. Pelien puolesta turkulainen megatalentti ehti siis hyvin kotikonnuilleen.

Kakon ratkaisua voi silti pitää hivenen yllättävänä, sillä NHL-pelaajat ovat perinteisesti hyödyntäneet tähdistötauon lomailemalla vaikkapa Meksikossa tai Karibialla. Sinivalkoisista kiekkosankareista esimerkiksi Patrik Laine ja Aleksander Barkov viihtyivät visusti Floridan lämmössä, mutta Kaapo päätti siis lentää New Yorkista Suomen Turkuun!

– Yllättävän rauhassa hän sai olla yökerhossa. Kaapo liikkui Studiossa ilmeisesti entisten lätkäkavereidensa kanssa ja näytti olevan hyvällä tuulella. Skarppi Kaapo esiintyi yössä edukseen, Seiskalle kehaistaan.

Lue lisää Kaapon vierailusta Turussa Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!