Kaapo Kakko hurjasteli vesiskootterilla! Poliisi salasi NHL-tähden sakot!

Uutiset | 11.10.2020 08:02

Viime kaudella NHL:ssä tulokaskautensa kiekkoillut Kaapo Kakko, 19, on viettänyt vauhdikkaan kesäloman kotikonnuillaan Turussa. Legendaarisen New York Rangers -joukkueen tulevaisuuden lupaus on kesän aikana bongattu muun muassa lukuisista illanvietoista.

Lue myös: ”Sehän on Kaapo Kakko!” Turkulaisautoilija hieraisi silmiään: jääkiekon superlupaus yllätti totaalisesti kiipeliin joutuneen BMW-kaunottaren

Kaapolla on riittänyt vauhtia myös yöelämän ulkopuolella. Lounais-Suomen poliisin arkistosta selviää, että Kaapolla lähti kesäkuussa vesiskootteriajelu pahasti lapasesta.

Virkavalta nappasi Kaapon, kun tämä ajoi vesiskootterillaan poliisin arvion mukaan vähintään 35 kilometrin tuntivauhdilla alueella, jossa suurin sallittu nopeus on 11 kilometriä tunnissa.

Ensimmäinen NHL-kausi ei sujunut aivan odotusten mukaan, mutta New York Rangers on tulevallakin kaudella Kaapon joukkue.
Ensimmäinen NHL-kausi ei sujunut aivan odotusten mukaan, mutta New York Rangers on tulevallakin kaudella Kaapon joukkue.

Lue myös: ”Kaapohan se on!” Turussa hämmästyttiin totaalisesti: New York Rangersin suurlupaus Kaapo Kakko, 18, juhli Jethro Rostedtin yökerhossa kesken NHL-kauden - kuva!

Sivulliset vaarassa

Poliisin esitutkinnan mukaan Kaapon hurjastelu oli omiaan aiheuttamaan vaaraa toisten vesilläliikkujien turvallisuudelle. Venepoliisipartion mukaan Kaapolla oli kyydissä toinen henkilö, ja vesijetti oli kulkenut ”tiukassa plaanissa”.

Tekopaikaksi sakkoon on merkitty Aurajoen suun ja Pitkäsalmen risteys, joten Kaapo kaahasi aivan Turun linnan kupeessa.

Kaapo maksoi kovat oppirahat opetellessaan vesillä liikkumista. Hän ei kiistänyt tekoa.
Kaapo maksoi kovat oppirahat opetellessaan vesillä liikkumista. Hän ei kiistänyt tekoa.

Lue myös: Katso kuvat! Näin Kaapo Kakko pelasti nuoren BMW-kaunottaren pinteestä Turussa – nuorella kiekkoilijalla käsittämättömät voimat: ”Punnersi ja naureskeli vain!”

Noin 4 000 euroa

Poliisin määräsi kaahailusta Kaapolle kymmenen päiväsakkoa. Toisin kuin normaalisti on tapana, poliisi on peittänyt asiakirjasta NHL-tähden saaman sakon loppusumman.

Kaapon on uutisoitu tienanneen tulokaskaudestaan noin 270 000 euroa. Jos poliisi on peilannut sakkoja kirjoittaessaan Kaapon vuoden 2019 ansiotuloihin, niin tähtihyökkääjälle on rapsahtanut sakkolaskurin mukaan vesiskootteriajelusta noin 3 600 euron sakot.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!