Uutiset
Katso kuva!

Kaamea kultakrapula! Hannes Hyvönen juhli vuonna 1995 kultaa viisi päivää putkeen - Netta-rakas oli tuolloin vielä koulutyttö

14.05.2019 17:01

Viime kesänä kihlautuneet ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen, 43, ja fitness-kaunotar Netta Suikkanen, 31, jännittivät MM95 Loungessa ravintola Hookissa Helsingissä, kun Suomi kohtasi Kanadan MM-kisojen avauspelissä. Hannes seuraa hartaasti Suomen pelejä, vaikka oma kiekkoura onkin ohi.

- Jokavuotinen tapahtuma, jota seuraan aina innolla, vaikka ei enää ole aktiivisesti lajissa mukana, Hannes tuumasi.

Hannes Hyvönen ja Netta Suikkanen MM95 Loungessa ravintola Hookissa Helsingissä.
Hannes Hyvönen ja Netta Suikkanen MM95 Loungessa ravintola Hookissa Helsingissä.

Lue myös: Ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen kohtasi suuren surun: Isä menehtyi yllättäen – ”Hän oli iso tuki urani aikana!”

Kultaa! 

Vuoden 1995 MM kullasta on molemmilla omat hauskat muistonsa.

- Olen ollut sen verran nuori silloin. En ole ollut torilla juhlimassa, naurahti Netta.

Hannes muistelee, että vuoden 1995 juhlista seurasi kaamea kankkunen. Syynä ei kuitenkaan ollut Tukholmasta tuotu MM-kisakulta, vaan SM-liigajoukkue TPS:n omat kultajuhlat. Hannes pelasi tuolloin turkulaisjoukkueen riveissä laitahyökkääjänä.

- Olimme juuri voittaneet mestaruuden. Rehellisesti sanottuna olin kotona ihan hirvessä krapulassa! Se on ihan totta. Krapula oli kauhea, kun olimme olimme juhlineet Suomen mestaruutta joku neljä tai viisi päivää, ex-ammattikiekkoilija muistelee. 

Kisat 2019

Hannes on vakuuttunut Suomen nykyisestä pelistä.

- Kaikilla muilla on joukkueet ihan täynnä supertähtiä. Kanada, USA, Venäjä, Ruotsi, mutta sitten Suomella ei ole yhtään supertähtiä, mutta sitten tämä on joukkuepeli. Suurimissa maissa on paljon supertähtiä, mutta miten he pelaavat sitten yhteen, se on aina se ongelma. Uskon että Suomella on todella hyvät mahdollisuudet. Maalivahdit ovat todella hyviä meillä, arvioi ex-kiekkoilija käynnissä olevaa turnausta.

Teksti:Jyrki Hämäläinen
Kuvat:Pasi Murto, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!