fbq
Uutiset
12.04.2018 14:29
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
pihla koivuniemi
Kääk, mitkä maisemat: juristiksi valmistuva missi Pihla Koivuniemi julkaisi seksiä tihkuvan peppukuvan - katso!
Uutiset
12.04.2018 14:29
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Suomen toinen perintöprinsessa, upea Pihla Koivu lomailee parhaillaan Italiassa. Tarkemmin ottaen kaunotar viihtyy Milanossa, mistä hän äskettäin julkaisi katseen vangitsevan maisemakuvan. 

Pihlan Instagram-valokuvassa yhdistyvät sekä historia että historiallisen upeat vartalonmuodot. Sen vuoksi onkin vaikea päättää, kumpi somekuvan elementeistä on hurmaavampi. 

Lue lisää: Missi Pihla Koivuniemi sai selville Jodel-sovelluksessa törkeyksiä kirjoittaneiden nimet – poliisi selvitti, tekijät Pihlalle tuttuja ihmisiä: Yllätyin todella paljon!

 

Sometimes a gray day provides the best light ? w @laurrende ❤️

Henkilön Pihla Koivuniemi (@pihlakoivu) jakama julkaisu

- Joskus harmaa päivää tarjoilee parhaan valon, Pihla kirjoittaa käsittämättömän seksikkään peppukuvan yhteyteen. 

Varmaa on se, ettei lakimieheksi valmistuva Pihla pelkää esitellä kaunista vartaloaan tai puhua yleisesti yksityisinä asioina pidettävistä asioista. Äskettäin Pihla näki mainoksen uutisesta, jossa paljastettiin julkkisnaisten alapääkarvoituksen tilanne. 

- Olin sen verran häkeltynyt uutisesta, että haluan kertoa, että minullakin on puska. En ole leikannut pariin vuoteen intiimikarvoitustani. Mikä voisi olla luonnollisempaa ja normaalimpaa? Pihla avautui. 

Lue lisää: Missi-Pihla Koivuniemi yllättää intiimillä paljastuksella: En ole leikannut alapääkarvoitustani enää vuosiin! 

 

Unposted beachphotos

Henkilön Pihla Koivuniemi (@pihlakoivu) jakama julkaisu