Kääk! Suomessa lomaileva NHL-tähti Patrik Laine kaahasi öky-Bemarillaan huomiota herättävästi!

Uutiset | 30.08.2018 18:02

Suomen tämän hetken yksi valovoimaisimmista NHL-tähdistä Patrik Laine, 20, on viettänyt kesälomaa Suomessa. Winnipeg Jetsin suomalaistähti nähtiin viime viikolla Tapparan jääharjoituksissa Tampereella.

Lue myös: Naapurit innoissaan! Patrik Laine osti 1,5 miljoonan euron lemmenpesän Tampereelta - kuvat huikeasta kattohuoneistosta!

Patrikin tuliterä BMW M5 -ökyauto on saanut osakseen ihailevia katseita Hakametsän jäähallin parkkipaikalla. Auto on kaukana tavallisesta Bemarista. 600-hevosvoimainen M5 nimittäin kiihtyy nollasta sataan reilussa kolmessa sekunnissa.

Lue myös: Patrik Laine ja Sanna-rakas bongattiin uimarannalta: ”Siirtyivät piiloon syrjäisempään kolkkaan” – kuva!

Autopiireissä legendan maineeseen nousseen tuplaturboisen M5:sen voi hankkia omakseen reilulla 230 000 eurolla. Trafin tietojen mukaan Patrik ei kuitenkaan omista autoa, vaan omistajaksi on merkitty BMW Suomi Oy.

Lue myös: Tulossa kaikkien aikojen tilipäivä! Teemu Selänne innoissaan Patrik Laineen jättisopimuksesta: "Ansaitsee jokaisen pennin"

Auto murisi ja paukkui

Paparazzi seurasi aitiopaikalta, kun Patrik poistui viime viikon keskiviikkona aamuharjoituksista. Heti oli nähtävissä, että Patrik on erityisen ihastunut autoonsa. Hän ei pysty vastustamaan kiusausta leikkiä suuritehoisella Bemarilla aina tilanteen niin salliessa.

Lue myös: Jättimäistä miljoonasopimusta odottava Patrik Laine avautuu harvinaisesti rahankäytöstään: ”Olen niin nuuka, että läheisiä saattaa ärsyttää!”

Patrik painoi kaasua heti Hakametsän hallin parkkipaikalla jo siihen malliin, ettei kenellekään jäänyt epäselväksi, kuka oli poistumassa harjoituksista. Pikkukivet lentelivät ja auto jätti suuren pölypilven jälkeensä, kun se suorastaan singahti läpi parkkipaikan.

Lue lisää Patrikin kaahailusta Tampereella ja katso paparazzikuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!