fbq
Uutiset
22.05.2019 22:01
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Kuvituskuva
Kääk! Kiinteistöpohatta Andrei Koivumäki bilefiiliksissä naisseurassa - lukija bongasi kebabjonosta!
Uutiset
22.05.2019 22:01
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vappu on kevään hauskin juhla ja siitä on jo useampi viikko, mutta eräs Seiskan lukija Helsingistä muisti kännykkäkameraansa tallentuneen vappuotoksen vasta nyt!

Kuvassa komeilee itse "kiinteistönvälityksen Cheek" Andrei Koivumäki, joka oli viettämässä kaveriporukalla vappua niin sanotusti perinteiseen tyyliin.

Lehtien sivuilta ja televisiosta tuttu kiinteistöpohatta halusi monien muiden tapaan yökebabia. Seiskan vinkkaajan mukaan juhlatuulella ollut Andrei ja vaalea naisseuralainen osoittivat toisiaan kohtaan lämpimiä tunteita jonossa. Myös muutama muu yöruokaa jonottanut tunnisti Andrein. 

- Tunnelma oli hyvä ja seurue lähti omia aikojaan kebabravintolasta jatkamaan. Kello oli noin neljä aamuyöllä, Seiskalle kerrotaan.

Yökebabia vappuna - Andrei kuvassa vasemmalla 

Andrei

Luksuselämää

Yöllisen vappukebabin jonotus osoittaa, että liiketoimissaan menestynyt Andrei ei ole kadottanut kosketustaan niin sanotun tavallisen kansan elämäntyyliin. Kaupungilla mies tunnetaan epäsuomalaisen näyttävästä tyylistään. Alla on luksusauto Maserati ja ranteessa kalliit kultakellot.

Mielikuvaa menestyksestä pönkittävät myös miehen somepäivitykset, joista ei omakehua puutu. Ja kun näyttöjä piissaa, niin mikä ettei - antaa palaa vaan!