Kääk! Juontaja Juuso Mäkilähde otti fanikuvan Ville Valon kanssa!

Uutiset | 22.06.2019 16:01

Selviytyjät-sarjan kuvauksista Suomeen palannut juontaja Juuso Mäkilähde juonsi suoraa radiolähetystä Helsinki-päivän konsertista.

– Pääsin haastattelemaan ensimmäistä kertaa Ville Valoa. En ole koskaan ottanut haastateltavien kanssa fanikuvia, mutta nyt otin, Juuso kertoo.

Lue myös: Selviytyjät-juontaja Juuso Mäkilähde pyörittää menestysbisnestä – 100 000 euron voitto!

Meinasi kieltäytyä Selviytyjistä

Aikaisemmin myös Idols-ohjelmaa juontanut Juuso paljasti viime vuonna Seiskalle, että meinasi alun perin kieltäytyä Selviytyjien juontopestistä, koska hänen puolisonsa oli silloin raskaana.

– Laskimme vaimon kanssa, onko minun mahdollista edes osallistua sarjan tekoon perheenlisäyksen takia. Kun minulle tarjottiin aikoinaan pestiä, kysyin ensimmäisenä puolisoni mielipidettä. Olisin ollut valmis kieltäytymään pestistä, jos vaimo olisi näyttänyt punaista valoa. Perhe merkitsee minulle enemmän kuin töiden tekeminen, Juuso kertoi Seiskalle Selviytyjät-sarjan lehdistötilaisuudessa viime vuoden tammikuussa.  

Lue lisää: Selviytyjät-kuvaukset tulivat juontaja Juuso Mäkilähteelle haastavaan aikaan: Oli valmis kieltäytymään juontopestistä perhetilanteen takia!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!