fbq
Uutiset
26.02.2019 12:18
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Matti Nykänen
KSML: Tällainen on Matti Nykäsen hautajaissaattue - Eveliina-tytär: "Toivomme, että isän toivetta kunnioitettaisiin ja..."
Uutiset
26.02.2019 12:18
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Keskisuomalaisen mukaan mäkihyppääjälegendan Matti Nykäsen hautajaissaattue kulkee ensi lauantaina (2.3.) siunaustilaisuuden jälkeen Jyväskylän Vanhalta hautausmaalta Laajavuoreen kello 13 alkaen.

LUE MYÖS: KSML: MATTI NYKÄSEN HAUTAJAISTEN AJANKOHTA JULKI

Nykäsen siunaustilaisuus järjestetään Vanhan hautausmaan kappelissa Taulumäen Kankaankadulla. Tilaisuuteen osallistuvat kuitenkin vain omaiset sekä Nykäsen lähipiiri.

LUE LISÄÄ: MATTI NYKÄNEN POLTTOHAUDATAAN – TÄLLAISET HAUTAJAISET MÄKIHYPPYLEGENDA SAA!

Pohjimmiltaan iskä kuitenkin piti rauhaa suuressa arvossa, ja sen vuoksi todella toivomme, että isän toivetta kunnioitettaisiin ja häntä tultaisiin muistamaan vasta saattueen reitin varrelle eikä kappelille. Saattue järjestetään siksi, että ihmiset saisivat hyvästellä hänet vielä kerran, Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas toteaa Keskisuomalaiselle.

Yleisö voi muistaa Nykästä saapumalla hautajaissaattueen reitin varrelle kello 13 alkaen. Omaisten muodostama saattue kulkee Taulumäen kirkolta vanhaa Saarijärventietä Palokkaan. Palokasta saattue jatkaa Ruokkeentielle ja Laajavuorentien kautta Laajavuoreen

Tämän jälkeen lähiomaiset järjestävät muistotilaisuuden, jonka sijaintia he eivät kerro julkisuuteen.

Katso havainnollistava video hautajaissaattueen reitistä alta. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »