Jymy-yllätys: Sampo Kaulasesta elämäkerta - "Lataan kaiken, mitä mieleen tulee!"

Uutiset | 12.02.2019 16:08

Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 39, paljastaa tuoreessa blogipäivityksessään, että hänestä ollaan parhaillaan tekemässä kirjaa.

Sampo kirjoittaa Seiskan blogissaan, että elämäkertahenkinen teos julkaistaan näillä näkymin ensi syksynä ja sen kirjoittaa käsikirjoittaja-toimittaja Riku Siivonen, joka on tehnyt muun muassa myös viime syksynä julkaistun Hjallis Harkimon Suoraan sanottuna -kirjan.

- Se on iso juttu minulle, koska en ikinä aiemmin olisi uskonut, että minua kysytään tämmöiseen mukaan. Erittäin jännittävä projekti, Sampo kirjoittaa blogissaan.

Lue myös: Sampo Kaulanen avautuu uudessa blogissa: Joulunpyhinä tapahtui paha repsahdus - "Tavattoman suuri morkkis!"

Seiska tavoitti Sampon tuoreeltaan tiistaina.

- Minulla ei ole vielä harmainta hajuakaan, millainen siitä kirjasta meinataan tehdä. Joka tapauksessa se on eräänlainen välitilinpäätös tähänastisesta elämästä. Lataan Rikulle kaiken, mitä mieleen tulee, ja sitten katsotaan, mitä siitä saa aikaan, Sampo sanoo.

- Se on vähän kuin elämäkerta 40 ensimmäisestä vuodesta. Siinä käydään läpi kaikki adhd:stä lähtien ja sitäkin, että miten tätä paskaa pyöritetään käytännössä.

Lue myös: Sampo Kaulanen paljastaa: Saan tuhansia euroja somekuvista – ”Kieltäydyn useista kampanjoista viikoittain!”

Elämäkerran teko on Sampon mukaan jo aloitettu.

- Sen teko aloitettiin joulukuussa ja seuraavan kerran me tapaamme Rikun kanssa ensi viikolla. Kirjan on tarkoitus ilmestyä käsittääkseni ensi syksynä, Sampo kertoo.

LUE SAMPON KOKO BLOGIPÄIVITYS TÄÄLTÄ!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!