Uutiset

Jutta Gustafsberg suhteestaan hiljattain eronneeseen Bachelor-Juhaan: Totesimme, että meidän olisi ehkä syytä olla parisuhteessa!

03.05.2017 17:07

Seiska uutisoi viime vuoden lopulla fitness-guru Jutta Gustafsbergin, 43, ja Suomen Bachelor -sarjasta tutun komistuksen, mainosalalla työskentelevän Juha Rouvisen, 38, lämpimistä väleistä. He vahvistivat suhteensa Facebook-sivuillaan pääsiäisenä.

Jutta Gustafsbergin avoin rakkaustilitys: Bachelor-Juha vei sydämeni!

Seiskan saaman tiedon mukaan Juhan suhde ulkomaalaisen naisen kanssa päättyi hiljattain. Lähipiiristä kerrotaan, että Jutan ja Juhan suhde alkoi vasta, kun molemmat olivat sinkkuja. Kyse ei siis ole kolmiodraamasta.

Jutan suhde ex-kihlattunsa Ari Kokkosen kanssa päättyi eroon viime keväänä.

– Kevään aikana olemme pohtineet suhteemme laatua ja totesimme, että jos kaksi samat elämänarvot omaavaa sinkkua viihtyy toistensa seurassa näin loistavasti, meidän olisi ehkä syytä olla parisuhteessa. Ja tässä sitä nyt ollaan. Kaikki tuntuu tosi luonnolliselta ja olen tosi onnellinen, Jutta kertoo hänen ja Juhan suhteen alusta.

Jutta Gustafsbergin kanssa seurusteleva Juha julkaisi söpön yhteiskuvan: Nyt olen onnellinen!

Joko kihlat ja vauva?

Jutta ja Juha rakentavat Tampereen lähelle Kuruun hyvinvointikeskusta ja osallistuivat Fox-kanavalla nähtävään Tehtävä Lapissa -sarjaan.

– Mursin jalkani yhdessä tehtävässä tv-kuvauksissa, Jutta paljastaa.

Koska suhteenne on edennyt salamavauhtia, onko seuraavaksi vuorossa kihlat, yhteenmuutto tai lasten hankinta?

– Luvassa ihania tulevaisuudensuunnitelmia. "Elä hetkessä" -elämäntapa yhdistää meitä, siksi juuri nyt on hyvä näin, Jutta toteaa.

Jutta asuu Max-poikansa kanssa Tampereella ja Juha kaksostensa kanssa pääkaupunkiseudulla.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!