Hyppää pääsisältöön
Justin Bieberin ja Selena Gomezin suhdesoppa porisee jälleen!

Justin Bieberin ja Selena Gomezin suhdesoppa porisee jälleen!

Popparit Justin Bieber ja Selena Gomez seurustelivat onnellisesti muutaman vuoden ajan, kunnes viime syksynä suhde ajautui on-off-tilaan. Vuodenvaihteessa pari erosi lopullisesti.

Justin julkaisi tammikuussa akustiseen Nothing Like Us -kappaleen, jonka sanoma on karua kuunneltavaa mikäli se perustuu todella Justinin ja Selenan suhteeseen.

Kuuntele Justin Bieberin Nothing Like Us -kappale tästä!

Annoin sinulle kaiken. Ainakin kaiken mitä minulla oli antaa, joten miksi työnsit minut pois?, Justin syyttelee kappaleessa.

Nyt Selena on julkaissut Come & Get It nimisen kappaleen, jonka sanoituksista voisi päätellä, että Selena olisi valmis ottamaan Justinin takaisin.
 

Kuuntele Selena Gomezin Come & Get It -kappale tästä!


Älä huoli, tämä on avoin kutsu. Odottelen sinua kärsivällisenä. Rakkautemme ei ole vielä ohi… Joten, kun olet valmis, tule hakemaan minut, Selan vinkkaa kappaleessa.
 

Ollaanko vai eikö olla?


Justinin viimeaikaiset sekoilut eivät liity millään lailla huonoon seuraan tai hermoromahdukseen vaan sydänsuruihin, Justinin lähipiiristään paljastetaan TMZ-sivustolle.

- Justinistä tuntuu kuin häntä kidutettaisiin, koska Selena ei hoitanut eroa siististi. Selena soittelee ja tekstailee Justinille tasaisin väliajoin ja antaa Justinille epämääräisiä signaaleja. Poika on aivan pyörällä päästään.

On hyvin selvää, että sydänsurujen takia Justinin sisällä kiehuu ja kuohuu edelleen. Tosin hän purkaa aggressionsa usein epäsopivasti, TMZ:lle kerrotaan.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!