fbq
Uutiset
26.12.2020 20:03
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen ja Justimus
Justimusfilms
Justimusfilmsin Juho sai naisfanilta yllätyksen postipaketissa – ”En koskaan uskaltanut vastata”
Uutiset
26.12.2020 20:03
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen ja Justimus

Justimusfilms syntyi, kun Sami Harmaala, Juho Nummela ja Joose Kääriäinen alkoivat vuonna 2009 omaksi ilokseen kuvaamaan sketsivideoita Youtubeen. Teini-ikäiset pojat halusivat vain kuluttaa aikaansa Haapavedellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Kukaan ei osannut aavistaa, että joku päivä olisivat näin suosittuja ja vetäisivät Nosturin täyteen kirkuvia faneja.

Lue myös: Justimusfilms-sketsiryhmä avautuu matkastaan suosion huipulle: ”Montakohan hermoromahdusta ja paniikkikohtausta olen saanut?”

Rintaliivit postipaketista

Teini-ikäisinä suosioon nousseilla Samilla ja Juholla on myös kokemusta siitä, millaista on olla teini-idoli.

– Silloin kun keikkailimme, niin se oli periaatteessa ihan puhdasta teini-idolismia. Nosturi oli pakattu ihan täyteen huutavia teinejä. Se oli sitä aikaa. Sekin jengi on ikään kuin kasvanut meidän mukanamme, Sami kertaa.

Treffipyyntöjäkin sateli.

– Muistan joskus joku lähetti minulle rintsikat postissa kotia. Ne oli punaiset rintaliivit ja siinä oli mukana viesti, missä tämä nainen kehui minua komiaksi ja taisi siinä olla joku treffipyyntökin. En koskaan uskaltanut hänelle vastata, Juho nauraa.

Sami, Juho ja Joose ovat pyörittäneet Justimusfilmsiä jo yhdeksän vuotta.
Sami, Juho ja Joose ovat pyörittäneet Justimusfilmsiä jo yhdeksän vuotta.

Lue myös: Kaikki katastrofin ainekset! Justimusfilms-ryhmän Juho rehellisenä suosion huippuvuosista: Se oli niin hämärää aikaa…

– Minulla oli joku sellainen periaate, että olen herrasmies enkä halua hyödyntää asemaani mitenkään. Ehkä se johtui siitä, etten uskaltanut ja peittelin sen vain tällä väitteellä. Olkoot syy mikä tahansa, mutta en mennyt. Kyllä treffipyyntöjä taisi tulla silloin meille kaikille.

– Minulle ei tullut. Toisaalta olen ollut nyt samassa suhteessa 14-vuotta, eli me olimme yhdessä nykyisen vaimon kanssa jo ennen kuin aloitimme Justimuksen. Ehkä sekin vaikutti osaltaan asiaan, tai niin minä sen haluan ajatella, Sami naureskelee.

– Siitä ollaan kuitenkin rumennuttu sen verran, ettei niitä ennää oo, Juho kertoo.

– Ne on ne K-pop bändit mitkä nykyään vetää, Sami toteaa.

– Ehkä me ruvetaan tekemään K-poppia, Juho innostuu.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »