Uutiset

Jussi69 paljastaa: Meillä on sama staili Jarkko Niemisen kanssa!

07.12.2015 18:02

Muusikko ja ravintoloitsija Jussi69 saapui Linnan juhlien jatkoille hotelli Kämpiin eilen sunnuntaina (6.12.). Toistaiseksi Jussia ei ole kutsuttu vielä kertaakaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

– Se olisi suuri kunnia, mutta en menetä yöuniani, jos kutsua ei tipu, Jussi69 kertoi Seiskalle.

Jatkoille hän tuli juhlimaan ystäviensä innostamana. Osa porukasta oli ollut Linnan juhlissa. Jussi69 viihtyi eritoten kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustajan Susanna Kosken seurassa. Jussin hyviin ystäviin kuuluu myös entinen tennistähti Jarkko Nieminen.

– Jarkon kanssa tulee varmasti pidettyä tänään hauskaa. Jarkko oli toissayönä levymme julkistamistilaisuudessa ja olimme yhdessä katsomassa Children of Bodomia. Jarkko on totuttu näkemään urheiluvetimissä, mutta loppupeleissä meille on aika samanlainen staili perusarjessa. Japanissa shoppasimme yhdessä kuin hullut Jarkon kanssa.

 

 

Jussin ja Alexi Laihon The Local Band -yhtye julkaisi viime perjantaina debyyttilevyn.

– Levyn julkaiseminen oli pitkäaikainen unelma. Olemme heittäneet yhtyeen kanssa ainoastaan neljä keikkaa. Viime keikka oli Japanissa, missä meitä oli katsomassa 23 000 ihmistä. Teemme edelleen keikan per vuosi.

 

Ravintola ja musiikki työllistävät

Jussin kalenteri pursuaa ohjelmaa.

– Loppuvuoden aikana julkaisemme The 69 Eyes -yhtyeeni kanssa uuden sinkun ja teemme Jonen (Nikula) kanssa radioon jouluohjelmaa. Lisäksi Ville Valo pyysi minua olemaan ”seremoniamestarina” Helldone-festivaaleilla ja Jarkko Nieminen haluaa, että ideoin hänen 5. tammikuuta vietettävät päätösbileensä. Minulla on myös Riffi-ravintola, joka työllistää minua aika paljon.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!