Uutiset

Juontajakaunotar Shirly Karvinen joutui lapsena koulukiusatuksi – ottaa nyt kantaa somekiusaamiseen: ”Keskityn oikeaan elämään”

15.03.2019 19:03

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen,25, päätti viime syksynä, että hän aikoo vähentää sosiaalisen median käyttöä ja keskittyä hänen sanojensa mukaan oikeaan elämään.

Elämää linssin läpi

Shirly palasi muutama viikko sitten rakkauslomalta Thaimaasta, jossa hän oli uuden rakkaansa kanssa. 

- En ole koskaan somettanut niin vähän reissussa, mitä nyt. Halusin keskittyä siihen oikeaan elämään, enkä ajatukseen, että mistä voisi saada hyviä somekuvia. 

Lue lisää: Shirly Karvinen karkasi lemmenlomalle Thaimaahan uuden rakkaansa kanssa: Luvassa on kaikkea muuta kuin bileloma!

Nykyisin radiojuontajana työskentelevä kaunotar toivoo, että ihmiset näkisivät hänet linssin kautta omana itsenään. 

- Toivon, että ihmiset näkisivät minut aitona ja niin, että osaan nauraa itselleni.

Shirlylle on tärkeää kantaa vastuu sosiaalisessa mediassa. 

-  Haluan julkaista sellaisia asioita, jotka voisin kuvitella lapseni näkevän. Vielä niitä ei ole, mutta toivottavasti niitä joskus tulevaisuudessa tulee. 

 

Someväitteitä 

Positiivisten kommenttien lisäksi Shirly saa toisinaan ikäviä viestejä ja kommentteja. 

- Eihän negatiiviset kommentit ole koskaan tietenkään mukavia, mutta koulukiusaamistaustani oppi käsittelemään tällaista. 

Shirly jättää yleensä vastaamatta negatiivisiin kommentteihin. 

- Yleensä kiusaamisen taustalle kätkeytyy paha olo. Negatiivisilla kommenteilla he haluavat huomiota, Kun he saavat sitä, niin se motivioi heitä vielä enemmän. 

Shirlyn elämästä puidaan myös keskustelupalstoilla. Jokin aika sitten suositussa Jodel-palvelussa puitiin sitä, että onko Shirly ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi enää ystäviä, sillä heitä ei ole näkynyt pitkään aikaan yhdessä sosiaalisessa mediassa. 
Shirly haluaa katkaista huhulta kuitenkin siivet. 

- Olemme edelleen ystäviä. Se ei tarkoita, että some on elämä ja siellä näytetään kaikki, mikä on todellista. 

Lue myös: Uuh, Shirly Karvinen ja Sara Sieppi julkaisivat seksiä tihkuvia kuvia rentoutumislomaltaan: "Tässä mä kasuaalisti suihkussa"

Julkkisnaiset ottivat kantaa

Viime aikoina mediassa on ollut esillä julkkisnaisiin kohdistunut arvostelu sosiaalisessa mediassa. 

Muun muassa Sara on ollut monen soraäänen kohteena vihakirjoittelussa ja hän on saanutkin todella halventavia kommentteja somen kautta.

Sara avautui asiasta Vappu ja Maria Livessä  pari viikkoa sitten.

 - Huorittelua kuulee päivittäin. Eron jälkeen kuulin, että oli minun syyni, että minut on petetty ja jätetty, Sara kertoi juontajille murtuen itkuun lähetyksessä. 

Lue lisää: Sara Sieppi murtui kyyneliin suorassa VML-lähetyksessä - saa järkyttäviä kommentteja Roope Salmisesta: Oli kuulema minun syyni, että minut on petetty ja jätetty!

Kantaa ilkeisiin kommentteihin otti myöhemmin myös ohjelman juontaja Maria Hintikka, joka kirjoitti Instagramissa kuulleensa erikoisia juoruja itsestään. 

- Julkista työtä tekevien naisten ulkonäön arvostelusta on puhuttu viime aikoina paljon, ja syystä. että alan ”syväkurkku” levittää varmana tietona kasvojeni olevan niin tukossa erilaisia täyteaineita, että poskipääni ovat menneet jo aivan överiksi, Hintikka kirjoittaa.

Lue koko postaus täältä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julkista työtä tekevien naisten ulkonäön arvostelusta on puhuttu viime aikoina paljon, ja syystä. Itse sain kuulla, että alan ”syväkurkku” levittää varmana tietona kasvojeni olevan niin tukossa erilaisia täyteaineita, että poskipääni ovat menneet jo aivan överiksi. . . Jaaha. En ole eläessäni laittanut kasvoihini tai kehooni mitään täyteainetta - joillain ihmisillä nyt vaan sattuu olemaan tällaiset poskipäät, sori siitä. 😂 Jokainen saa tehdä keholleen mitä haluaa, enkä ole kauneuskirurgia- tai täyteainevastainen, mutta oma tavoitteeni ei ole koskaan ollut näyttää ikuisesti nuoruuden sileältä. Tavoitteeni on elää vähintään 100-vuotiaaksi, ja sen pohjalta teen kaikki terveyteen ja kauneuteen liittyvät valinnat. Olen sen verran epäluuloinen, etten uskaltaisi ruiskuttaa kehooni aineita, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole laajalti tutkittu. Uskon puhtauteen paitsi ravinnon, myös kehon kemikaalikuorman suhteen. . . Visuaalisuus, tyyli, muoti ja meikki kuuluvat mediatyön kuvaan, ja nautin niiden kanssa leikkimisestä. Mutta ajatus, ettei tässä työssä pärjäisi ilman jatkuvaa ulkonäön kirurgista muokkausta, on suoraan sanottuna hanurista. Ennen televisioesiintymisiä istutaan toki puolitoista tuntia maskeerattavana ja valot sekä vaatetus stailataan viimeisen päälle, eikä se meikäläistä ahdista, päinvastoin. Visuaalisella medialla saa olla visuaalisia tarpeita, mutta toimittajan tai juontajan ammattitaito tulee jostain muualta. . . Syy tähän avautumiseen on haluni sanoa, että myös media- kuten muillakin aloilla yli 40-vuotias nainen voi tehdä töitä ilman paineita laittaa täyteaineita tai käyttää kosmeettista kirurgiaa. Joskus rohkeus antaa itsensä vanheta täysin luonnollisesti voi olla paras valttikortti. Katsokaa vaikka Helen Mirreniä: siellä se porskuttaa Hollywoodissa muoti-ikonina valtavine sponsoridiileineen ihanat rypyt ojossa. Siinä on mun goals: naururypyt silmäkulmissa, otsa kurtussa ja kolmen raskauden jäljet kehossa, täyttä elämää tyytyväisenä nautiskellen. Ja siinä kohtaa, jos TV-hommat sitten tyssäävät liian syviin ryppyihin, vaihdan ilomielin alaa. . #thoughts #media #looks #goals #luomumuija4ever💃🏻

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:PASI MURTO
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!