Juontaja Sami Kurosen ja ex-missin salasuhde paljastui! Tässä ovat vuoden 2019 yllättävimmät julkkisparit!

Uutiset | 28.12.2019 18:06

Vuosi 2019 toi julkisuuteen toinen toistaan yllättävämpiä pariskuntia, joiden oli onnistunut rakentaa suhteitaan rauhassa ennen parrasvaloihin astumista.

Monen daamin suruksi juontaja Sami Kuronen, 45, ei enää vuoteen ole ollut sinkkumarkkinoilla. Seiskassa kerrottiin jo tammikuussa, että Samilla ja vuoden 2017 Miss Suomella Michaela Söderholmilla, 27, on sutinaa keskenään.

Michaela Söderholm

Rakastavaiset vahvistivat seurustelunsa kuitenkin vasta alkusyksystä. Myös Samin exä Mirkka Torikka paljasti ehtineensä jo naimisiin asti. Uusi puoliso on jääkiekkoilija Jari Jääskeläinen.

Lue myös: Lemmenlomalla? Bikineissä poseeraava Michaela Söderholm lähetti lentopusuja Sami Kuroselle - katso rantakuvat!

Johdatus toi yhteen!

Hannu-Pekka Björkman ja Nina Honkanen

Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman, 50, eli viisi vuotta ilman kumppania, mutta sitten rakkaus saapui ryminällä hänen elämäänsä. Toimittaja-kirjailija Nina Honkasen, 51, ja H-P:n suhde oli alkanut jo keväällä mutta tuli julkiseksi vasta lokakuussa, kun he saapuivat yhdessä Nyrkki-trillerin ensi-iltaan.

Hannu-Pekka kertoi Seiskalle, että Nina on ihminen, jota hän on etsinyt koko elämänsä.

– Ihmiset päätyvät yhteen erilaisia reittejä pitkin, ja kyllä tätä varmasti voi johdatukseksi kutsua.

Lue myös: Yhteiskuva! Hannu-Pekka Björkman ja Nina-rakas ovat etsineet toisiaan koko elämän ajan – ”Kyllä siinä kohtalon sormi osoitti!”

Rakkaus taltutti työnarkomaanin!

Sami Hedberg

Työhulluna tunnetun koomikon Sami Hedbergin, 38, avioero Ilona-vaimosta astui voimaan vuosi sitten joulukuussa. Kevään korvilla alkoi lukijoilta tulla viestiä, että Samin on nähty suutelevan tummatukkaista naista aina Wienissä asti.

Pian paljastui, että tummaverikkö on vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen, 37. Kaksi työhulluna tunnettua artistia on niin rakastuneita toisiinsa, että ovat malttaneet jopa viettää kuukauden yhtämittaista kuhertelulomaa.

Saija Tuupanen

– Tämä ihana nainen voitti mut keikoissa viime kuukauden aikana 24-8. Nyt vihdoin yhteinen loma ennen syksyn työrupeamaa, Sami iloitsi loppukesästä.

Lue myös: Me Naiset: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen avoliittoon - rakkaus kukoistaa: "Olen tärkeä ja rakastettu"

Talvihäät!

Tuija Pehkonen

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juontanut Tuija Pehkonen, 33, ja lumilautailija, Suomen surkeinta kuskia tv:ssä etsivä Eero Ettala, 34, muuttivat viime jouluna yhteen. Avopari kertoi Instagramissa vaihtaneensa kihloja elokuussa, ja joulun alla Tuija paljasti, että he ovat jo naimisissa.

Eero Ettala

– Eilen oli onnellisin päivä ikinä. Musta tuli maailman ihanimman miehen vaimo, Tuija raportoi Instagramissa.

Lue myös: Vau, mikä vihkisormus: Eero Ettala ja Tuija Pehkonen naimisiin!

Tubettaja rakastui olympiatoivoon!

Roni Bäck

Suosikkitubettaja Roni Bäck, 25, löysi kesällä uuden rakkauden sulkapalloilija Airi Mikkelästä, 26, joka on Suomen olympiatoivo ensi vuoden Tokion olympialaisissa.

Airi Mikkelä

Airilla on neljä Suomen mestaruutta ja nelinpelistä kaksi mestaruutta. Hän asui vuosia Tanskassa mutta muutti viime kesänä takaisin koti-Suomeen.

Lue myös: Tällainen kaunotar on tubettaja Roni Bäckin uusi urheilijakulta Airi Mikkelä: tavoittelee paikkaa olympialaisista - katso kuvat!

Rakkaus jäi Suomeen odottamaan!

Jesse Puljujärvi

NHL:stä Leijoniin palanneen hyökkääjä Jesse Puljujärven, 21, pelit sujuvat nyt paremmin kuin Edmontonissa. Oulun Kärpistä nousukiitoon lähtenyt Jesse on näet löytänyt vierelleen rakkauden oululaisesta tennislupauksesta Monica Malisesta, 22.

Monica Malinen

Nuoret rakastavaiset viettivät kesää tiiviisti yhdessä, ja se oli kenties yksi syy, miksi pelit eivät rapakon takana oikein innostaneet, kun sydämen valittu pysyi Suomessa.

Lue myös: Rakkautta Oulussa! Kiekkotähti Jesse Puljujärvellä ja tenniskaunotar Monicalla riehakas ilta – kuvat!

Lemmenlomalla Malediiveilla!

Mikko Leppilampi ja Beata Papp

Juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, paljasti Instagramissa tammikuun puolivälissä matkustavansa lomalle Malediiveille. Yksin Mikko ei rakastavaisten suosimalle paratiisisaarelle lähtenyt, sillä hänet bongattiin Helsinki–Vantaan lentoasemalta Miss Suomi -kilpailustakin tutun ex-taitoluistelijan Beata Pappin, 24, kanssa. Mikko kuvaili lokakuussa Maria Veitolan Yökylässä-sarjassa suhdetta Beatan kanssa rennoksi.

Lue myös: Ainutlaatuinen yhteiskuva: Mikko Leppilampi ja missirakas Beata Papp poseerasivat avoimesti yhdessä rakkaustunnelmissa - katso!

Eläkepäivät yhdessä!

Eva Polttila

Eläkkeellä oleva uutisankkuri, viisi vuotta sitten leskeksi jäänyt Eva Polttila, 73, kertoi syyskuussa Puoli seitsemän -ohjelmassa löytäneensä rinnalleen uuden rakkauden entisestä työkaverista mutta ei maininnut miehen nimeä. Eipä mennyt päivää kauemmin, kun seurustelukumppanin henkilöllisyys paljastui. Kyseessä on YLE:n entinen kuvatoimittaja ja luova tuottaja Touko Yrttimaa, 72.

Eva ja Touko

Lue myös: Sunnuntaishoppailua! Uutislegenda Eva Polttila teki Touko-rakkaansa kanssa viime tingan Ikea-reissun – kuva!

Hekin löysivät toisensa:

• Toronto Maple Leafsin suomalaistähti Kasperi Kapanen, 23, löysi tyttöystävän, yhdysvaltalaisen mallin Paige Lorenzen viime keväänä erottuaan kanadalaismallista Annika Boronista. Paige vieraili kesällä Kasperin kotikaupungissa Kuopiossakin.

• Mediapersoona Jupe Tuomola, 46, kihlasi heinäkuussa joensuulaislähtöisen Helena Kuosmasen, joka on seurustellut aiemmin Salatuista elämistäkin tutun näyttelijän Sami Uotilan kanssa. Jupe kertoo tavanneensa Helenan joulukuussa Helsingin yössä karaokeravintolassa.

• Putiikinpitäjä Wilma Schlizewski, 61, ja intialainen Aryan, 32, ovat asuneet toukokuusta lähtien saman katon alla Virossa.

– Minulla ei ole kiire ottaa uutta askelta, sillä olen ollut kolmesti naimisissa. Nyt vain kellumme, Wilma kertoi Seiskalle.

• Kansanedustaja Antti Kaikkonen, 45, julkisti Facebookissa löytäneensä uuden seurustelukumppanin. Kyseessä on Jannika Ranta, 31, joka on ammatiltaan kauppapolitiikan asiantuntija.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Petri Aho
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!