Uutiset

Juontaja Noora Hautakangas: Alastomuus voisi olla vapauttavaa!

31.03.2015 13:49

Nelosen hauska Aatami etsii Eevaa -sarja starttaa maanantaina 6.4. Kussakin kahdeksasta jaksosta kolme alastonta sinkkua etsii sitä oikeaa. Sarjan juontaa vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas, joka sanoo ihailevansa sinkkujen rohkeutta ja itsevarmuutta vartaloidensa suhteen.

- Olen liian epävarma ja kriittinen vartalostani. Olisi vapauttavaa uskaltaa olla kuten nämä tavalliset ihmiset ja kohdata muut ilman rihman kiertämää.

Nooran ei toisaalta enää tarvitsisikaan kekkaloida ilman rihmankiertämää hiekkarannoilla etsiäkseen kumppania, sillä hän elää vakiintuneessa parissuhteessa.

 

Sarjassa mukana myös Seiskan Tähtityttö

Sarjan neljännessä jaksossa kumppania etsii Seiskan Tähtityttönäkin nähty Bruce Laine, joka on osallistunut aiemmin muun muassa Miss Helsinki- ja Miss Bikini -kisoihin.

 

 

- Olihan se kokemus kohdata ilkialaston mies ja viettää hänen ja toisen alastoman naisen kanssa kolme vuorokautta. Mutta ei minun silmäni ensi kohtaamisella kääntynyt alasuuntaan, Laine vakuutteli.

 

Kuva Nelonen

 

Minkä päätöksen helsinkiläinen Simo tekee Lainen suhteen, sillä Lainella oli saarella kilpasisko? Se selviää sarjan neljännessä jaksossa!

 

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!