fbqJuontaja Elina Kottonen jäi äitiyslomalle - julkaisi kesäisen kuvan raskausvatsastaan: "Sivuprofiili alkaa näyttää siltä, että kellahtaa kohta nokalleen!" | Seiska
Elina Kottonen

Juontaja Elina Kottonen jäi äitiyslomalle - julkaisi kesäisen kuvan raskausvatsastaan: "Sivuprofiili alkaa näyttää siltä, että kellahtaa kohta nokalleen!"

Uutiset | 01.06.2020 14:04

Juontaja Elina Kottonen paljasti vuoden alussa iloisen raskausuutisen Instagramissaan. Elina on naimisissa radiojuontaja Lauri Kottosen kanssa, ja tuleva pienokainen on heidän toinen lapsensa.

– Lapsen laskettu aika on kesällä, Elina kertoi Seiskalle vuoden alussa.

Pari avioitui heinäkuussa 2014 Keski-Porin kirkossa ja kaksi vuotta häidensä jälkeen he saivat esikoislapsensa. 

Lue lisää: Elina Viitanen häämatkalla luksusresortissa - kuva!

Kuvat raskausvatsasta!

Elinan tuore instagram-julkaisu on todella kesäinen ja hän esittelee kuvaparissa ylpeästi raskausvatsaansa. Mustaan maksimekkoon pukeutunut Elina hymyilee iloisesti ja vasemmanpuoleisessa kuvassa raskausvatsaa ei edes huomaa, sillä kuva on otettu suoraan edestä. 

Lue myös: Juontajakaunotar Elina Kottonen yllätti someseuraajansa: ”Jos kaikki suinkin menee hyvin…!”

Keskimmäisessä kuvassa paljastuu kuitenkin todella pyöreä raskausvatsa ja Elina kirjoitti vatsastaan hauskan pätkän kuvatekstiksi. Samalla hän paljasti jääneensä nyt äitiyslomalle.

- Suoraa edestä katsottuna vielä ehkä menisi, mutta jos sivuprofiili alkaa näyttää siltä, että kellahtaa kohta nokalleen, lienee jo oikea aika jäädä radiostakin äiti- ja kesävapaille. 

Hän kertoo palaavansa radioaalloille syksyn puolella.

- Kiitos kivasta keväästä, ihanaa kesää ja kuullaan syksyllä, Elina kirjoitti julkaisuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elinakottonen (@elinakottonen) on

Kuvaukset keskeytyivät 

Ennen äitiyslomalle jäämistä Elina on kevään aikana juontanut The Voice of Finland -laulukilpailua Heikki Paasosen kanssa.

Koronapandemian vuoksi kuvaukset keskeytettiin toukokuussa, ja ohjelman loput livelähetykset siirrettiin syksylle. Elina aloitti vuoden alussa myös Radio Suomipopilla viikonloppujuontajana. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!