Kalle Keskinen

Julkkispromoottori Kalle Keskinen selittää epäiltyä huumerattikäryään: ”Purin huolta ja ahdistusta väärin tavoin”

Uutiset | 16.11.2020 08:24

Seiska kertoi viime viikolla, että tunnettua festarijärjestäjää Kalle Keskistä, 40, epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta.

Seiska tavoitti Kallen kommentoimaan asiaa. Hän paljastaa, että tapaukseen liittyy myös ulosajo.

– Tapahtumassa oli kyse siitä, että sain autoa kuljettaessani epileptisen kohtauksen, jonka seurauksena auto suistui tieltä, Kalle Keskinen toteaa.

Lue myös: Kalle Keskistä epäillään huumerikoksesta ja rattijuopumuksesta – julkkispromoottorin auto suistui tieltä!

Sairaus todettu 2011

Kalle kertoo Seiskalle, että hänellä on diagnosoitu aikuisiän epilepsia vuonna 2011.

– Sairauteen on löydetty hyvä ja toimiva lääkitys, mutta sen hoito edellyttää lääkkeiden pirun tarkkaa syömistä ja huomion kiinnittämistä myös elintapoihin.

Kalle sanoo, että hän on kokenut viime aikoina massiivista stressiä ja unettomuutta koronan aiheuttamien vaikeuksien takia. Hän on joutunut perumaan pandemian takia lukuisia musiikkitapahtumia.

– Tätä huolta, ahdistusta ja unettomuutta olin tapahtumaa edeltävänä viikonloppuna purkanut väärin tavoin. Tätä kadun, Kalle myöntää.

Kalle Keskinen on tuonut Suomeen lukuisia maailmantähtiä Bon Jovista Britney Spearsiin sekä järjestänyt Seinäjoen vauhtiajoja vuodesta 2004.
Kalle Keskinen on tuonut Suomeen lukuisia maailmantähtiä Bon Jovista Britney Spearsiin sekä järjestänyt Seinäjoen vauhtiajoja vuodesta 2004.

Lue myös: Promoottori Kalle Keskisen raskas vuosi - maskikaupat pelastivat konkurssilta!

Pyydän anteeksi

Kalle kuitenkin kokee, ettei hän noussut autoon humalatilassa.

– Edellä todetuista syistä johtuen sain ajaessani epileptisen kohtauksen, jonka seurauksena auto päätyi hiljaisessa vauhdissa ojaan. Tilanne päättyi ambulanssin ja poliisin paikalle tuloon. Kohtauksesta on päivystävän lääkärin lausunto, julkkispromoottori selvittää.

Kalle kertoo myös olevansa tapahtuneesta pahoillaan ja kantavansa vastuunsa seuraamuksista.

– Tapahtuneen jälkeen olen ymmärtänyt sairauteni vakavuuden ja ottanut uuden asenteen sen aisoissa pitämiseen. Voin vain sydämestäni pyytää anteeksi tapahtunutta ja todeta, että onneksi seuraamukset tästä tapahtumasta koskevat vain itseäni, ja niistä kannan vastuuni.

Teksti:Ida Herranen ja Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!