Uutiset

Julkkisnaisen ex-rakkaan henkirikosepäilyt vahvistuivat!

18.03.2016 12:58

Seiska uutisoi helmikuussa Lounais-Suomen poliisin henkirikostutkinnasta, jossa epäiltynä on 33-vuotias Nastolassa syntynyt mies, joka seurusteli vuosien ajan hyvin tunnetun julkkisnaisen kanssa.

Tapahtuma sattui Nakkilassa 2000-luvun alussa, jolloin parikymppinen mies löydettiin autotallista hirttäytyneenä.

 

 

Tapausta epäiltiin aluksi itsemurhaksi ja sitä tutkittiin normaalina kuolemansyyntutkintana. Nyt poliisin epäily henkirikoksesta on kuitenkin entisestään vahvistunut.

– Olemme kuulustelleet 10–20:tä henkilöä asiaan liittyen, ja kokonaiskäsitys tuolloisista tapahtumista tukee käsitystämme, että henkirikos on tapahtunut, tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom kertoo Seiskalle.

 

Poliisi: Asiaan liittynee useita henkilöitä

Rikoksesta epäilty mies oli vangittuna, mutta hänet on vapautettu. Poliisi uskoo asiaan liittyvän useita henkilöitä.

– Varsinaisesta henkirikoksesta on kuitenkin epäiltynä vain yksi henkilö. Muista asiaan liittyvistä henkilöistä osa on ollut lähempänä ja osa kauempana tapahtumaa, Sjöblom kuvailee.

Seiskan jututtama lähipiirilähde uskoo, että tapaus liittyy maksamattomiin velkoihin. Lähteen mukaan kuolleen miehen asunnolla olisi käynyt tapahtumayönä ryhmä ihmisiä.

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!