fbq
Uutiset
16.04.2013 14:25
Teksti: Mika Heikkilä|Kuvat: Seiskan toimitus
Julkkiskavereiden riita syvenee - rikosilmoitus!
Julkkiskavereiden riita syvenee - rikosilmoitus!
Uutiset
16.04.2013 14:25
Teksti: Mika Heikkilä|Kuvat: Seiskan toimitus

Jonglööri Juha Kurvisen ja taikuri Jori A. Kopposen riita sai maanantaina uuden käänteen, kun Kurvinen teki Kopposesta rikosilmoituksen.

Kurvinen kertoi Facebook-sivullaan, että hän oli tekemässä rikosilmoitusta törkeästä pahoinpitelystä, kunnianloukkauksesta ja näpistyksestä, mutta epäillyt rikosnimikkeet vaihtuivat poliisin toimesta tapon yritykseksi, tappouhkaukseksi ja varkaudeksi.

Riita juontaa juurensa Kurvisen kirjan kuukauden takaiseen julkistamistilaisuuteen, jossa Kopponen oli esiintymässä. Kurvisen mukaan Kopponen vei häneltä 350 euroa. Tappouhkaus taas perustuu Kopposen julkistamistilaisuuden lähettämään Facebook-viestiin.

Kurvinen kertoo, että tapon yritys tapahtui Silja Europalla jo vuonna 2007, jolloin kaksikko oli esiintymässä siellä. Kurvisen mukaan Kopponen oli tullut hänen hyttiinsä ja alkanut riehua siellä sillä seuraamuksella, että jonglööri oli saanut aivotärähdyksen.

SeiskaLive ei saanut tiistaiaamuna Kopposta kiinni, mutta taikuri on kiistänyt tapahtumat niin Facebookissa kuin Seiskan toimittajalle jo viime viikolla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »