fbq
Uutiset
05.03.2018 17:32
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto
Tua Backman puolustaa Brother Christmasia.
Julkkiskaunotar Tua Backman avautuu rankasta vuodesta blogissaan - puolustaa Brother Christmasia!
Uutiset
05.03.2018 17:32
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto

Yrittäjä ja bloggari Tua Backman vietti viime viikolla syntymäpäiviään. Synttäreidensä lomassa jääkiekkolegenda Esa Tikkasen ex-vaimona tunnettu Tua avautui blogissaan rankoista vastoinkäymisistään.

Lue myös: Taloprojektissa karmeita vastoinkäymisiä: Tua Backman asuu nyt rakennustyömaalla – kuva!

Tua kertoo, että viime vuosi oli hänen elämänsä rankin.

Perheessä oli sydänkohtaus, syöpää, mittavia ongelmia rakentamisessa, jotka aiheuttivat kaksi suurta rakennuspölyvahinkoa, minua kiristettiin, uhkailtiin, kavallettiin ja petettiin, mutta mikä pahinta, vajaa vuosi sitten minut tapettiin sisältä ja siitä on edelleen haava, joka vuotaa verta.Sen huomaan nyt, kun Brother Christmasia lynkataan, Tua kirjoittaa.

Puolustaa kohuttua hyväntekijää

Viimeisen viikon aikana Brother Christmas -nimellä hyväntekeväisyysbisnestä pyörittävä Ari Koponen on ollut rajun kohun keskipisteessä, kun Helsingin Sanomat uutisoi, että Koposen yhdistyksen toiminnassa on epäselvyyksiä. Koponen on kiistänyt väitteet, ja nyt Tua asettuu puolustamaan Koposta.

Lue myös: Brother Christmas kiistää kaikki Helsingin Sanomien väittämät: Yhdistyksen toiminnassa ei ole mitään salattavaa!

Brother Christmas on SYYTÖN, kunnes toisin todistetaan.  Surullista on, että syyttömyyden todistaminen ja syyttömäksi julistaminen ei korjaa sitä, mikä jo on tuhottu. Tosin uskon, että Brother Christmasin voi haudata vain Brother Christmas. Toivottavasti hän on vahvempi kuin minä, Tua pohtii blogissaan.

Tua kirjoittaa, että ei tunne Ari Koposta lainkaan, vaan on ainoastaan seurannut hänen tekemäänsä muiden auttamista.

Härskejä viestejä

Viime viikolla Seiska paljasti, että Koponen on kirjoittanut intiimejä kertomuksia Facebookiin ryhmäviesteinä, jotka ovat siten levinneet ulkopuolistenkin, myös Seiskan tietoon. Viime kesänä Koponen muun muassa kerskaili olleensa intiimissä suhteessa fitness-malli Janni Hussin kanssa. Janni tyrmistyi kuultuaan viestien sisällöstä.

Lue myös: Brother Christmas levitti härskiä seksitarinaa Janni Hussista - Janni järkyttyi viestien sisällöstä: Pidin häntä hyvänä tyyppinä!

Blogissaan Tua pohtii viestien vuotamista julkisuuteen:

Minkä hintainen on sitten ystävyys? Sitä voi varmaan kysyä siltä ihmiseltä, joka vuosi yksityisiä viestejä julkisuuteen vahingoittamistarkoituksessa. Oliko sisältö hävytöntä ja rumaa? Oli, mutta tiedämmekö, missä asianyhteydessä ne oli sanottu ja kaataako törkeät sanat lukuisat hyvät teot?

Hyväntekeväisyystapahtumasta tutkintapyyntö

Tua oli itse myös hyväntekeväisyydestä johtuneen kohun kohteena, kun hänen järjestämästä hyväntekeväisyystapahtumasta tehtiin tutkintapyyntö. Itä-Uudenmaan poliisilaitos kuitenkin päätti, ettei asiassa ole syytä epäillä rikosta.

Lue myös: Tua Backmanista tehdystä tutkintapyynnöstä annettiin päätös: Minulla on takana elämäni hirvein ajanjakso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »