Julkkikset riisuivat - tällaisia kuvia et ole aiemmin nähnyt!

Julkkikset riisuivat - tällaisia kuvia et ole aiemmin nähnyt!

29.04.2014 15:16

Valokuvaaja Marika Kiviharju ikuisti tauluiksi useita suomalaisia julkisuuden henkilöitä viihteen ja kulttuurin alalta.

- Kuvissani julkkikset esiintyvät ilman vaatteita eli oikeasti paljaina. Haluan, että ihmiset unohtaisivat, mistä kuvien kohteet ovat tunnettuja ja taulut puhuisivat puolestaan, Marika kertoo Seiskalle.

 

 

Viidakon tähtösissäkin kilpailevasta kauneusyrittäjästä Tiina Jylhästä ja hänen kehonrakentajamiehestään Tapani "Tape" Valkosesta otettu kuva on Marikan henkilökohtainen suosikki.

- Tunsimme Marikan entuudestaan, joten hänen kanssaan oli helppoa ja luonnollista työskennellä. Kuva on mielestäni taidetta, Tiina toteaa Seiskalle.

 

 

Marika halusi ehdottomasti mukaan myös Julkkis Big Brotherista tutun Marianne Kallion ja Miss Helsinki 2013 Kelly Kalonjin.

- Marianne on sellainen Suomi-tyttö ja Kelly tumma likka. Halusin kuviin dramaattisen kontrastin, graafisuutta ja kunnon photoshopia, Marika selventää.

 

 

Tiinan, Tapen, Mariannen ja Kellyn lisäksi näyttävissä kuvissa poseeraavat sisustus- ja muotisuunnittelija Teuvo Loman ja hänen kihlattunsa, Idolsistakin tuttu Niko Helenius, näyttelijä Antti Reini, runoilija Teemu Hirvilammi sekä muun muassa Maria!-showsta tuttu Diana Ball.

 

We want You... Naked! -valokuvanäyttelyn avajaisia juhlitaan tänään Baari & yökerho Ugglassa. Näyttely on avoinna osoitteessa Annankatu 10, Helsinki, perjantaihin 2.5.2014 asti.

 

KUVAT MARIKA KIVIHARJU

 

KATSO MYÖS:

Viidakon tähtöset riisuivat - kuka on kuumin?

Herranjestas, mikä kroppa, Tiina Jylhä - kuva!

Halvauskohtauksesta toipuvan Tiina Jylhän aivoista löytyi poikkeama!

Marianne Kallio avautuu paostaan viidakosta: Meininki oli paljon karumpaa kameroiden ulkopuolella - video!

Wau, missi-Kelly latasi uhkean povikuvan nettiin - katso!

 

Teksti: Hanna Juntto
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!