Hyppää pääsisältöön
Julkisilla paikoilla imettävät äidit herättävät keskustelua – tätä mieltä on Mari Valosaari!

Julkisilla paikoilla imettävät äidit herättävät keskustelua – tätä mieltä on Mari Valosaari!

Fitness-kaunotar Mari Valosaari ottaa kantaa etenkin sosiaalisessa mediassa keskustelua herättäneeseen vauvojen imettämiseen. Jotkut kokevat imettämisen järkyttävänä asiana, sillä naisen rinnat saattavat näkyä tilanteessa. Toiset taas pitävät imettämistä maailman luonnollisimpana asiana.

Monet julkisuuden henkilöt ovat ottaneet asiaan kantaa lisäämällä sosiaaliseen mediaan kuvia, joissa he imettävät lapsiaan peittelemättä itseään.

Marin ja hänen aviomiehensä Jontte Valosaaren toinen lapsi syntyi huhtikuussa. Pienen vauvan kanssa Mari joutuu tilanteisiin, joissa hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin imettää paikasta riippumatta.

- Minun mielipiteeni on se, että imettäminen julkisella paikalla täysin hyväksyttävää. Teen sitä itsekin, mutta peitän itseäni, Mari kertoi Seiskalle Fitnesstukku Storen avajaisissa Helsingissä.

Marin mukaan hän ei peittele itseään siksi, että vauva syö.

- On aivan sama, vaikka lapsi söisi porkkanaa. Se on hänen ruokaansa. En vain tunne omaa oloani mukavaksi, jos rintani näkyvät. Jokaiselle imettäminen on henkilökohtainen asia. En usko kenenkään peittelevän sitä, että lapsi vain imee rintaa.

 

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Antero Alhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!