Uutiset

Julkaisivat jo kaverillisen yhteiskuvan - nyt Martina Aitolehti kommentoi rehellisesti välejään Sara Sieppiin: "Se juttu oli ja meni!"

11.08.2019 08:05

Kohukaunotar Martina Aitolehden ja entisen Miss Suomen Sara Siepin välille puhkesi runsaasti jännitettä heinäkuussa Ruisrockissa, kun Martina hyökkäsi Saran kimppuun Ruisrockissa.

Seiskan saamien tietojen mukaan Martinan raivostumisen syynä oli ollut NHL-tähti Rasmus Ristolainen, joka oli juhlinut Saran seurueessa.

- Saran ystävä joutui tulemaan väliin, koska tilanne äityi todella pahaksi ja Martina yritti lyödä Saraa, Saran missiystävä kertoi Seiskalle tuolloin.

Martina kiisti tapahtuneen, mutta useat Saran ystävät vahvistivat Seiskalle raivoisan välikohtauksen todella tapahtuneen.

Yhteiskuva somessa

Martina ja Sara kuitenkin vakuuttivat viime viikon torstaina somekanavissaan, että kaksikon välit ovat erittäin lämpimät, kun he julkaisivat kaverillisia yhteiskuvia Instagramissa.

Martina ja Sara juhlivat tuolloin hyvissä tunnelmissa samassa porukassa Kaija Koon konsertissa Helsingin Hernesaarenrannassa. Heidän kanssaan samassa juhlaseurueessa oli lukuisia julkkiksia Martinan kihlatusta Stefan Thermanista, Jere ja Nanna Karalahdesta, malli Maryam Razavista ja bloggaaja Didem Özgünistä lähtien.

Sara julkaisi illan aikana Instagram-tilinsä Stories-osiossa boomerang-videon, jossa hän ja Martina poseerasivat kuin parhaat ystävät. Jotta sotakirveiden hautaaminen ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta, julkaisi Martina saman videon omassa profiilissaan.

Sara Sieppi ja Martina
Tämän kuvan Sara julkaisi Instagram-tarinassaan.

Seiska tavoitti Martinan kommentoimaan hänen ja Saran tämänhetkisiä välejä.

- Sanotaan näin, että se juttu oli ja meni. Kaikki on tällä hetkellä hyvin minun ja Saran välillä, Martina sanoi.

Miten ja milloin saitte sovittua kahnauksenne?

- No kun mitään sen suurempaa kahnausta ei ole edes ollut. Kuten olen sanonut, en missään vaiheessa ole hyökännyt Saran kimppuun. Joten siksikin välimme ovat oikein hyvät, Martina vakuutti.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!