Martina ja Sara

Julkaisivat jo kaverillisen yhteiskuvan - nyt Martina Aitolehti kommentoi rehellisesti välejään Sara Sieppiin: "Se juttu oli ja meni!"

11.08.2019 08:05

Kohukaunotar Martina Aitolehden ja entisen Miss Suomen Sara Siepin välille puhkesi runsaasti jännitettä heinäkuussa Ruisrockissa, kun Martina hyökkäsi Saran kimppuun Ruisrockissa.

Seiskan saamien tietojen mukaan Martinan raivostumisen syynä oli ollut NHL-tähti Rasmus Ristolainen, joka oli juhlinut Saran seurueessa.

- Saran ystävä joutui tulemaan väliin, koska tilanne äityi todella pahaksi ja Martina yritti lyödä Saraa, Saran missiystävä kertoi Seiskalle tuolloin.

Martina kiisti tapahtuneen, mutta useat Saran ystävät vahvistivat Seiskalle raivoisan välikohtauksen todella tapahtuneen.

Lue lisää: Raju välikohtaus Ruisrockissa! Martina Aitolehti hyökkäsi Sara Siepin kimppuun!

Yhteiskuva somessa

Martina ja Sara kuitenkin vakuuttivat viime viikon torstaina somekanavissaan, että kaksikon välit ovat erittäin lämpimät, kun he julkaisivat kaverillisia yhteiskuvia Instagramissa.

Martina ja Sara juhlivat tuolloin hyvissä tunnelmissa samassa porukassa Kaija Koon konsertissa Helsingin Hernesaarenrannassa. Heidän kanssaan samassa juhlaseurueessa oli lukuisia julkkiksia Martinan kihlatusta Stefan Thermanista, Jere ja Nanna Karalahdesta, malli Maryam Razavista ja bloggaaja Didem Özgünistä lähtien.

Lue myös: Martina Aitolehti kiistää käyneensä Sara Siepin kimppuun – ”En tajua, miksi tällaisia asioista väitetään!”

Sara julkaisi illan aikana Instagram-tilinsä Stories-osiossa boomerang-videon, jossa hän ja Martina poseerasivat kuin parhaat ystävät. Jotta sotakirveiden hautaaminen ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta, julkaisi Martina saman videon omassa profiilissaan.

Lue lisää: Oho, Martina Aitolehden ja Sara Siepin Ruisrock-rähäkässä yllätyskäänne: Sara julkaisi yhteiskuvan bileillasta sydämen kera - katso!

Sara Sieppi ja Martina
Tämän kuvan Sara julkaisi Instagram-tarinassaan.

Seiska tavoitti Martinan kommentoimaan hänen ja Saran tämänhetkisiä välejä.

- Sanotaan näin, että se juttu oli ja meni. Kaikki on tällä hetkellä hyvin minun ja Saran välillä, Martina sanoi.

Lue lisää: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Miten ja milloin saitte sovittua kahnauksenne?

- No kun mitään sen suurempaa kahnausta ei ole edes ollut. Kuten olen sanonut, en missään vaiheessa ole hyökännyt Saran kimppuun. Joten siksikin välimme ovat oikein hyvät, Martina vakuutti.

Lue lisää: Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin suhdesekoilussa sensaatiokäänne: Hääpaljastus karaokebileissä!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!