chachi

Jukka Hildénin raskaana oleva Chachi-kihlattu hilpeänä intiimialueiden sheivaamisen haasteellisuudesta: "Kyykkään suihkussa ja..."

29.08.2019 11:02

Tanssija ja YouTube-tähti Chachi Gonzales odottaa esikoistaan. Marraskuussa syntyvä tyttövauva on Chachin ja hänen Duudsonit-kihlattunsa Jukka Hildénin ensimmäinen. 

Chachi paljasti ilouutiset toukokuussa ja nyt nainen on rohkeasti avautunut raskausaikansa haasteista YouTube-kanavallaan. Chachi kertoo esimerikiksi kärsineensä pahoinvoinnista koko raskauden ajan. Toissa kertaisena Suomen vierailulla tulevan äidin olo äityi niin huonoksi, että hän joutui hakeutumaan lääkärihoitoon. 

Yli 15 minuuttisella videolla Chachi vastailee seuraajiensa kysymyksiin raskaudesta ja sen tuomista haasteista sekä kommelluksista. 

Lue lisää: Jukka Hildenin raskaana oleva Chachi- kihlattu nauraa seksikommellukselle: ”Loppuhuipennuksen jälkeen huomasin, että lakanoilla oli…”

Onko totta, ettet voi nähdä enää alapäätäsi sen jälkeen, kun raskausvatsasi alkaa kasvaa? 

- On! Minä en ainakaan näe omaani, ellen katso sitä peilistä. En oikein tiedä mitä siellä alhaalla oikein tapahtuu. Tämä johdatteleekin meidät seuraavaan kysymykseen. 

Kuinka siistit intiimialueesi? 

- Se on rankkaa. Ennen pystyin hieman liikuttamaan vatsaani, jotta edes osittain näin mitä tein, mutta nykyään sheivaan ihan mututuntumalla. Kyykkään suihkussa ja sheivaan sitten. Se näyttää aivan kamalalta, se ei ole yhtään imartelevaa! Sitä pitää vain tunnustella mitä tekee ja olla hyvin varovainen! Tietenkään kenenkään ei tarvitse sheivata, mutta minulla on outo karvajuttu, jonka vuoksi minä sheivaan. 

Miksi synnytät Suomessa?

- Suomen terveydenhuolto on uskomatonta! Minulla on muutama sairaalakokemus Suomesta ja olen saanut uskomatonta huolenpitoa. Sen lisäksi synnytys on huomattavasti halvempaa kuin Yhdysvalloissa. On myös helpompi olla Suomessa, sillä Jukka kuvaa täällä televisioprojektia, joka on vielä käynnissä lasketun aikana aikaan. 
Vauvamme saa automaattisesti kaksoiskansalaisuuden, sillä minä olen Yhdysvaltojen kansalainen ja ja Jukka on Suomen. Haluamme myös Jukan kanssa, että hänen lapsensa saavat olla osa heidän siskonsa syntymää. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: mariama bah
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!