Juhlavuottaan viettävä Eppu Normaali on sikarikas!

Uutiset | 28.01.2016 15:30

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan Eppu Normaali juhlistaa elokuussa 40-vuotispäiväänsä valtavalla konsertilla. Eput esiintyvät Tampereen Ratinan stadionilla yhdessä kokonaisen sinfoniaorkesterin kanssa. Yhtyeen keulahahmo Martti Syrjä, 56, myönsi viime vuonna Radio Novan haastattelussa, ettei hän nuorena punkkarina olisi katsonut hyvällä juhlakonsertin kalleimpia 219 euron lippuja. Ajat ovat muuttuneet, ja punkkarista on kasvanut porvari - ainakin, jos miehen tilipussia katsoo.

Paksummalla lompakolla pääsee paikkoihin, joihin ohuemmalla lompakolla ei maailmassa pääse, Martti totesi Novan haastattelussa.

 

Omaisuutta 3,5 miljoonan edestä

Vajaata neljän miljoonan liikevaihtoa pyörittävä Eppu Normaali Oy on vakavarainen yritys. Tuoreimpien tilinpäätöstietojen mukaan yrityksellä on omaisuutta lähes 3,5 miljoonaa euroa ja pelkästään voitonjakokelpoista kahisevaa löytyy 1,2 miljoonaa euroa.

Eppu Normaali Oy:tä luotsaa Martin serkku ja yhtyeen rumpali Aku Syrjä, 56, joka ei kuitenkaan juuri itselleen palkkaa maksa, sillä hän tienasi vuonna 2014 vain 13 846 euroa. Pääomatuloja miehellä oli kuitenkin reilu 55 000 euroa. Martti puolestaan tienasi mukavat lähes 79 000 euroa ja hänen veljensä, kitaristi Mikko ”Pantse” Syrjä, 58, reilut 71 000 euroa.

 

KUVA: LEHTIKUVA

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!