Uutiset

Juhla-Seiska keräsi takavuosien kohupaparazzit: Antti Jokinen imutteli Suski Penttilää - kuvat!

20.04.2017 11:00

Elokuvaohjaaja Antti Jokisen villeistä poikamiespäivistä on saatu paljon kuvamateriaalia muistikorteille. Antti on aina ollut suoran toiminnan mies, sillä hän ei ole malttanut pitää näppejään erossa daameistaan julkisilla paikoilla.

Vuonna 2011 Antti iski ex-playboypupu Susanna Penttilän ja antautui tämän kanssa kunnon suuteloihin Bläk-yökerhon edessä.

antti jokinen ja susanna penttilä yössä

antti jokinen ja susanna penttilä pussasivat

Suhde Suskiin ei kuitenkaan kestänyt sen pidempään, sillä paria vuotta myöhemmin Seiska paljasti Antin tapailevan nykyistä puolisoaan Krista Kososta.

Myös tuolloin Antti teki paparazzin työn Tallinnassa helpoksi, kun hän innostui suutelemaan Kristaa hotellin edustalla.

antti jokinen ja krista kosonen pussasivat

Sittemmin Antti ja Krista ovat saaneet lapsen ja Anttikin on silminnähden rauhoittunut - ainakaan hän ei ole enää osunut paparazzin linssin eteen Helsingin yössä.

Lisää paparazziotosten parhaimmistoa ja muita unohtumattomia juttuja sekä uusia haastatteluita löydät Seiskan 25-vuotisjuhlavuoden tuhdista erikoisnumerosta. 172-sivuinen jättipaketti on nyt kaupoissa seitsemän euron hintaan.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!