Uutiset

Juha ”Viikinki” Mentulan nimissä houkuteltiin naisia aikuisviihdesivustolla – Gladiaattorit-tähti vakuuttaa: ”En ole kutsunut ketään luokseni!”

15.05.2020 07:04

Seiska kertoi torstaina (14.5.), että Gladiaattorit-sarjasta tutusta personal trainerista Juha "Viikinki" Mentulasta, 34, on julkaistu alastonkuvia tunnetulla aikuisviihdesivustolla.

Sivustolla on kolme kuvaa, joista kahdessa näkyy hierojana työskentelevän Juhan kasvot ja yhdessä sukupuolielin.

Lue myös: Gladiaattorit-tähden nimissä julkaistiin härskejä alastonkuvia! Hämmentynyt Juha ”Viikinki” Mentula: Selvää kiusantekoa!

Yhteys sivustoon

Kuka tahansa voi julkaista kyseisellä sivustolla itsestään alastonkuvia ja -videoita, joita muut käyttäjät voivat kommentoida. Juhan nimissä on jatkettu keskustelua myös sivuston ulkopuolella ja yritetty sopia tapaamisia Helsingin-asunnolle.

Juha "Viikinki" Mentula kilpaili MTV3-kanavan Gladiaattorit-ohjelmassa vuonna 2019. Juha vakuuttaa, ettei hän ole julkaistujen nakukuvien takana.
Juha "Viikinki" Mentula kilpaili MTV3-kanavan Gladiaattorit-ohjelmassa vuonna 2019. Juha vakuuttaa, ettei hän ole julkaistujen nakukuvien takana.

 

Seiska tavoitti hämmentyneen Juhan.

– Kuulen tästä ensimmäistä kertaa. Toivottavasti sellaisia kuvia ei ole julkaistu missään. Jos nimissäni on kuvia julkaistu, asialle pitää tehdä jotain. En jätä tätä tähän, vaan olen ehdottomasti yhteydessä sivuston pitäjiin.

Lue myös: Gladiaattorit-järkäle Juha Mentula ei suostu Tinderiin – ”Arvostan kohtaamista arkielämässä!”

Juha kiistää viestitelleensä sivuston kautta naisten kanssa.

– Kyseessä täytyy olla feikkiprofiili, sillä en ole kutsunut ketään luokseni. En edes enää asu Helsingissä. Tämä on selvää kiusantekoa minua kohtaan. On todella perseestä, jos toisen ihmisen nimissä ruvetaan tekemään profiileja.

Juhan isoveli on Suomen tunnetuin kehonrakentaja Jari ”Bull” Mentula.

Artikkelia muokattu: Korjattu Juhan ikää. Juha on oikeasti 34-vuotias.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!