Uutiset

Juha Tapio jätti Arttu Wiskarin häät väliin – yllättävä syy!

19.06.2017 13:29
Laulajasuosikki Juha Tapio olisi ollut toivottu vieras kollegansa Arttu Wiskarin häissä viime lauantaina (17.6.). Arttu kertoi häiden alla Juhan lukeutuvan hänen ja puolisonsa Pauliina Wiskarin lempiartisteihin. Pari oli valinnut häävalssikseen Juhan herkän Vuodet vieriä saa -kappaleen.
 
- Harmillista kyllä Juha Tapio on silloin keikalla aivan muualla, joten emme voi pyytää häntä itseään esittämään kappalettaan, Arttu kertoi aiemmin keväällä Ilta-Sanomille.
Juhan estymisen syy paljastui lauantaina, kun laulaja jakoi Instagram-tilillään kuvan yhtyeensä rumpalin Kalle Torniaisen häistä.
 

Upea juhlailta ihanien ihmisten seurassa! Onnea rakkaat Kalle ja Miia! #miiajakallehäät #maailmanparasrumpali #torniaiset

Henkilön Juha Tapio (@juhatapioofficial) jakama julkaisu

 

Arttu ja Pauliina juhlivat häitään Aitoossa. Kalle puolestaan asteli Miia-rakkaansa kanssa avioliiton satamaan Helsingissä Villa Katayassa. Vieraiden joukossa häissä nähtiin Juhan ohella muitakin julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten pianisti Lenni-Kalle Taipale ja imitaattori Jarkko Tamminen puolisoineen.
Kallen rumputaidot ovat tulleet tutuksi myös tv:n katsojille. Hän on soittanut muun muassa SuomiLove- ja The Voice of Finland -ohjelmien studiobändeissä.
 
Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!