fbq
Uutiset
30.03.2017 10:00
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Juha Kankkunen poseeraa kuvaajille
Juha Kankkunen myi Espanjan-ökyasuntonsa: tienasi kattohuoneistosta 600 000 euroa!
Uutiset
30.03.2017 10:00
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan saamien tietojen mukaan rallilegenda Juha Kankkunen on myynyt Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevan hulppean kattohuoneistonsa. Juhan kerrotaan luopuneen Marbellan ökyimmän alueen Puerto Bánuksen lähistöllä Nueva Andalucíassa sijaitsevasta asunnostaan noin 600 000 euron hinnalla.

– Emme vietä siellä kovinkaan paljon aikaamme. Muutimme syksyllä pysyvästi Monacoon, Juhan ex-vaimo Pirjo Kankkunen kertoi Seiskalle parin vielä ollessa yhdessä.

Juha ja Pirjo erosivat vuonna 2013. Juha jäi yksin asumaan Monacoon, jossa hän on kirjoilla vielä tänäkin päivänä.

Juha Kankkusen Espanjan koti

Innokas golffari

Autoharrastuksensa ohella Juha on innokas golffari, ja Marbellan asunto oli hänelle tärkeä golftukikohtana. Hän oli vuosia tuttu näky talon lähistöllä sijaitsevalla Las Brisasin golfkentällä.

– Olen käynyt Aurinkorannikolla lähes 20 vuotta ja sittemmin ostanut asunnon täältä. Ystäväni esitteli minulle Las Brisasin golfkentän, ja sen jälkeen en enää halunnut pelata muualla. Jouduin odottamaan kentän jäsenyyttä kaksi vuotta, mutta se oli sen arvoista. Vaikka pelaan upeilla kentillä ympäri maailma, täällä pelaaminen on kuin kotiin tulisi, Juha kertoi paikalliselle NordicaNews-sivustolle muutama vuosi sitten.