Vain Seiskassa!

Jouluna ripaus Amerikkaa! Sami ja Satu Kapanen paljastavat Seiskalle joulurituaalinsa: kova kilpailu sukulaisia vastaan jouluvaloissa – ”Koko sukumme on joulufriikkejä”

Uutiset | 23.12.2020 18:02

NHL:ssä loisteliaan uran luoneella ex-kiekkotähti Sami Kapasella on Satu-vaimonsa kanssa luvassa uudenlainen joulu. Kapasten uusioperhe pääsee nauttimaan kuusijuhlan tunnelmasta ensimmäistä kertaa uudessa hirsikodissaan, johon he muuttivat syksyllä.

Mikäli tontut ovat kurkkineet Kapasten hirsihuvilan ikkunoista, tiukusilmät ovat taatusti noteeranneet huushollin mahtavan takan. Sen reunuksella roikkuu jenkkityyliin suuria joulusukkia, aivan kuin Yksin kotona -elokuvissa ikään.

Lue myös: Sami ja Satu Kapanen avasivat uuden kotinsa ovet Seiskalle: Hirsilinna täytti unelmamme!

– Ne ovat kulkeutuneet Amerikasta tänne. Ne ovat lastemme vanhoja sukkia ja siirtyneet vuosien varrella paikasta toiseen muuttojen myötä. Sukat ovat kyllä olleet kovassa käytössä! Mielestäni tällaiset ovat kivoja jouluisia pikkujuttuja, Sami sanoo Seiskalle.

– No niin ovat. Ava-tyttäreni on käynyt uskollisesti kurkkaamassa ne joka aamu, Satu nyökkää.

Ei muuta kö pökköä pessään! NHL-miljonääri Sami Kapanen fiilistelee suuresti joulua. Kapasten huushollissa mahtavaan takkaan tunnelmaa tuovat myös joulusukat jenkkityyliin.
Ei muuta kö pökköä pessään! NHL-miljonääri Sami Kapanen fiilistelee suuresti joulua. Kapasten huushollissa mahtavaan takkaan tunnelmaa tuovat myös joulusukat jenkkityyliin.

Vuoden kohokohta

Jenkkijoulusukat roikkuvat, takkatuli rätisee ja massiivinen joulukuusi langettaa sekin joulun lämmintä tunnelmaa. Kapasten kotona kaikesta näkee, että ollaan suuren ja perheelle merkityksellisen juhlan äärellä.

– Meille joulu on ehdottomasti vuoden kohokohta. Jos yksi juhla pitää valita, niin kyllä se joulu on – ja ehkä juuri se joulunodotus. Se alkaa meillä tosi aikaisin. Heti kun syksy alkaa vähänkin pimentyä, niin Satu virittelee meillä jouluvaloja, Sami naurahtaa.

Lue myös: Hulppea hirsihuvila! Sami Kapasen uusi koti on niin valtava, että pelkkä vaatehuone on pienen yksiön kokoinen - mutta se on Satu Kapasen valtakuntaa: "Minulla kun näitä vaatteita on pikkuisen enemmän"

Jo pelkkä Kapasten huushollin olohuone on pienen omakotitalon kokoinen. Valtavaa oleskelutilaa hallitsee massiivinen takka, muhkeat sohvaryhmät sekä tietysti jenkkivivahteinen joulukuusi.
Jo pelkkä Kapasten huushollin olohuone on pienen omakotitalon kokoinen. Valtavaa oleskelutilaa hallitsee massiivinen takka, muhkeat sohvaryhmät sekä tietysti jenkkivivahteinen joulukuusi.

"Todella kovat piipussa"

– Koko sukumme on joulufriikkejä. Meillä on itse asiassa jouluvaloissa pieni kilpailu sukulaisten kesken. Tänä vuonna muissa perheissä on pistetty niin hienot jouluvalot, että voi vitsit, emme taida enää pystyä vastaamaan siihen. Siellä on tänä vuonna todella kovat piipussa, Satu nauraa.

Lue myös: Tarkoitettu pysäyttämään! Sami Kapasen 51-kiloinen Jäbä-koira herättää kunnioitusta: ”En missään nimessä suosittelisi saapumaan varoittamatta”

Katso videolta, kun Kapaset esittelevät hulppean kotinsa!

– No joo, mutta katsotaan ensi vuonna tilanne uudestaan! Tässä on ollut kiireitä uuteen taloon asettumisen kanssa, joten luulen, että ensi vuosi on jo jouluvalojenkin suhteen erilainen, kilpailuhenkinen Sami vitsailee.

Sami ja Satu Kapaselle joulu on kaikki kaikessa. – Meille joulu on ehdottomasti vuoden kohokohta. Jos yksi juhla pitää valita, niin kyllä se joulu on.
Sami ja Satu Kapaselle joulu on kaikki kaikessa. – Meille joulu on ehdottomasti vuoden kohokohta. Jos yksi juhla pitää valita, niin kyllä se joulu on.
Satu rakastaa kuusenkoristelua, mutta myös ulkovalojen laittamista. – Meillä on itse asiassa jouluvaloissa pieni kilpailu sukulaisten kesken.
Satu rakastaa paitsi kuusenkoristelua, myös ulkovalojen laittamista. – Meillä on itse asiassa jouluvaloissa pieni kilpailu sukulaisten kesken, hän paljastaa.

Jenkki- vai savolaispukki?

Jos jouluvalovarustelujen suhteen on kovat piipussa, miten mahtaa olla pukin laita? Tömähtääkö valkoparta Kapasten takkaan jenkkityyliin, vai sanooko tuttu punanuttu jotain muuta kuin ”Hou hou hou”?

Ei kuulemma sentään. Amerikkalaisvaikutteista huolimatta Kapasten joulupukki suoltaa sakeaa savoa.

Lue myös: Tässä on Sami Kapasen miesluola! Entinen NHL-kiituri väijyy öisin maailman kovinta kiekkoliigaa ja jännittää Kasperi-poikansa puolesta – ”Löytyy telkkari ja sohva”

– Vietämme uusioperheen joulua. Tänä vuonna se tarkoittaa sitä, että vietämme joulua lasten kanssa jo ennen aattoa yhteisen illan merkeissä. Sen jälkeen lapset pääsevät viettämään joulua seuraavaan osoitteeseen, Sami selittää.

– Niin, vuorottelemme näissä vuosittain. Tänä vuonna joulumme kuluu osittain myös Nurmeksessa, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Satu valottaa.

Sami ja Satu Kapasen unelmien koti sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta, idyllisen Kuttajärven rannalla. - Kyllä täällä kelpaa joulua viettää!
Sami ja Satu Kapasen unelmien koti sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta, idyllisen Kuttajärven rannalla. – Kyllä täällä kelpaa joulua viettää!

 

Teksti:Eetu Ampuja, Kuopio
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!