fbq
Uutiset
02.02.2019 20:23
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Sara Sieppi
Jösses! Sara Sieppi saapui medialta salaa Emma-gaalaan: juhlii jättipovea korostavassa asussa - kuva!
Uutiset
02.02.2019 20:23
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Suomalaista musiikkia juhlitaan tänä iltana Helsingin Hartwall-areenassa, kun Emma-gaalassa palkitaan viime vuoden parhaita musiikin tekijöitä.

Paikan päällä gaalassa on satoja musiikkitähtiä sekä hirvittävä määrä musiikkialan ammattilaisia - mutta onpa paikalla myös aivan erilaisten alojen edustajia.

Lue lisää: No vau! Evelinaa ei ollut tunnistaa Emma-gaalan punaisella matolla: uskomaton näky - katso!

Esimerkiksi missejä. Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi nimittäin saapui gaalaan paikan päälle medialta salaa, ja hän seuraa palkintojenjakoa Hartwall-areenan eräästä aitiosta käsin.

Sara julkaisi kuvan aitiosta pian suoran tv-lähetyksen alettua.

- Juhlimassa parasta musiikkia, Sara kirjoitti.

Hän oli pukeutunut gaalaa varten kimaltelevaan toppiin, joka korosti Saran viime aikoina silmin nähden kasvanutta povea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juhlimassa parasta musiikkia!💃🏽 #hartwallarena

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Sara on julkaissut Emma-gaalan tunnelmia myös Instagram-tarinassaan. Tarinasta käy ilmi, että samassa aitiossa hänen kanssaan on myös toinen Miss Suomi, vuonna 2012 kauneimmaksi kruunattu Sara Chafak.

Myös Chafak julkasi hemaisevan kuvan aitosta käsin. Vuoden 2012 Miss Suomi oli pukeutunut kerrassaan upeaan mustaan mekkoon, joka Siepin asun tavoin korosti kaunottaren povea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@emmagaala vibes w the best ones🎶 📸my sweetest babe, @sarasieppi

Henkilön SC (@sarachafak) jakama julkaisu

  

Lue lisää: Nyt on rohkeaa - Selviytyjät-tähti Veronica Verhon kaula-aukko saa leuat loksahtamaan – kääk, mikä tissitatska!