fbq
Uutiset
28.01.2019 10:55
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram
Sara Sieppi poseerasi Sabina Särkälle.
Jösses! Sara Sieppi julkaisi povekkaan kuvan, jossa hän tuntee itsensä eniten paljaaksi: ”Näitä on jännittävä julkaista” - kuva!
Uutiset
28.01.2019 10:55
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram

Ex-missi Sara Sieppi on viettänyt jo tovin lomaansa Balin auringon alla. Saran itsensä lisäksi lomasta ovat saaneet nauttia hänen lukuisat Instagram-seuraajansa, kun kaunotar on julkaissut matkansa aikana runsaasti seksikkäitä kuvia.

Lue myös: "Seksikkäin missi ikinä!" Sara Siepin povekas kylpykuva tyrmäsi somekansan - katso! "Tytöthän peseytyy just näin"

Saran matkaseurana on hänen ystävänsä Sabina Särkkä. Viikonloppuna Sabina kunnostautui myös valokuuvajana, kun hän otti Sarasta paljonpuhuvan kuvan kesken kaksikon allaspäivän.

Kuvassa Sara poseeraa hieman totutusta poikkeavalla tavalla. Toki missikaunottaren uhkea povi on hyvin edustettuna totuttuun tyyliin, mutta kuvatekstissä Sara kertoo, ettei hän omasta mielestään näytä kuvassa itseltään.

Mut se johtuu varmaan siitä, et mun päätä ei oo väännetty tiettyyn asentoon, en yritä nauraa pelkästään sen kameran takia tai en oo ollu tietoinen kuvan lopputuloksesta. Mut just sen takia oonkin tässä kuvassa just eniten oma itseni. Tämmösissä kuvissa tunnen itseni eniten ”paljaaksi” ja näitä on jopa vähän jännittävä julkaista, Sara pohtii kuvajulkaisunsa yhteydessä.

Lue myös: Sara Sieppi superseksikkäänä suihkussa brutaalin pettämistilityksen jälkeen – ”Ei huolta huomisesta” Povekkaat kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tytöthän peseytyy just näin.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers, hyvälle viikolle!😍🙌🏼💦💙

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »