fbqJösses! Ex-kohukaunotar Katri Haapanen esittelee notkeuttaan eroottisissa alusvaatteissa: tämän seksikkäämmäksi joogaaminen ei mene - katso video! | Seiska
Katso videot!
Katri Haapanen

Jösses! Ex-kohukaunotar Katri Haapanen esittelee notkeuttaan eroottisissa alusvaatteissa: tämän seksikkäämmäksi joogaaminen ei mene - katso video!

Uutiset | 15.10.2020 12:22

Entinen kohukaunotar Katri Haapanen (o.s. Sorsa) julkaisi huikean venyttelyvideon itsestään sosiaalisessa mediassa.

Suntionakin työskennellyt Katri makaa videolla sängyllä kyljellään ja ojentaa vasemman jalkansa suoraksi päänsä viereen. Katri on pukeutunut videoitavaa joogahetkeä varten eroottisiin, mustiin alusvaatteisiin.

Saatesanoina kaunotar on pohtinyt elämän onnellisuuden saloja.

- Mitä teemme tänään.. se määrittää myös huomisen. Jotenka tänään aion venytellä, nauttia elämän pienistä asioista, mitkä todellisuudessa muodostavat sen suuren upean kokonaisuuden. Aion nauraa niin, että kaikki kuulevat, iloita niin, että kaikki näkevät ja olla onnellinen niin, että se onnellisuus tarttuu myös muihin, Katri kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Ex-kohukaunotar Katri Haapanen jättää suntion työnsä: näin tosi-tv-tähtösestä tuli kirkon työntekijä - katso sensaatiokuvat takavuosilta täynnä paljasta pintaa!

- Rakastan itseäni enemmän ja joka päivä se välittyy myös siihen miten rakastan muita ihmisiä.

Inspiroivaa meininkiä!

Kohukaunottarena

Koko kansan julkisuuteen kaunotar nousi vuonna 2013 Viidakon tähtöset -sarjasta. Tuolloin hänen nimensä oli Katri Sorsa. Hän osallistui ohjelman toiselle tuotantokaudelle, mutta putosi toisena kilpailusta pois. Kilpailun voitti tuolloin Katrin joukkuetoveri Sabina Särkkä, joka sai heidän Tarzanit-nimisen ryhmänsä keräämät 18 000 euroa. 

Lue myös: Katri Sorsa julkaisi ällöttävän kuukautisverikuvan: Jätin murulle viestin vessaan – kuva!

Samana vuonna Katri avasi kotinsa ovet Seiskalle. Hän esitteli yhteisen asuntonsa sen aikaisen poikaystävänsä Sasu Haapasen kanssa. Pariskunnan koti sijaitsi Vantaan Hakunilassa ja he esiintyivät kuvissa hyvin vähissä vaatteissa. 

20130318, Helsinki.  Viidakon tähtöset 2 -lehdistötilaisuus.  Kuvassa chat-juontaja Katri Sorsa.  Aller Media Oy / Timo Korhonen.
Katri Viidakon tähtöset  -lehdistötilaisuudessa vuonna 2013.

Lue myös: Katri Sorsan kauhunhetket - juoksi puolialastomana naapuriin: "Olin varma, että poikamme kuolee!"

20130513, Hakunila, Vantaa.  Katrin ja Sasun asuntoesittely.  Kuvassa viidakon tähtönen Katri Sorsa ja poikaystävä Sasu Haapanen.  7 päivää / Pasi Murto.
Katrin ja Sasun asuntoesittelyn makuuhuonekuva.

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!