Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Tatiana Tähtityttö

Jösses! 21-vuotias Tatiana poseerasi vähissä vaatteissa keskellä vilkasta katua Helsingissä - katso!

Seiskan Tähtitytöt ovat poseeranneet vuosien varrella mitä erikoisimmissa kohteissa ja paikoissa.

Vuonna 2007 Seiskan Tähtityttönä poseerannut Tatiana, 21, kuvattiin lehteä varten jopa keskellä vilkasta katua Helsingissä - tietenkin bikineissä!

Lehden 36/2007 Tähtityttö oli kuvausten aikaan 165 senttiä pitkä ja painoi 51 kiloa. Iloiseksi ja rehelliseksi tunnustautuneen Tatianan harrastuksiin kuuluivat autoilu ja kuntosalilla harjoittelu.

KATSO TATIANAN USKALIAAT KUVAT SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kiinnostaako nähdä lisää Tähtityttöjä? Rekisteröidy Seiska Klubiin ja näe lukuisia kuvagallerioita takavuosien Tähtityttö-kaunottarista. Rekisteröityminen Seiska Klubiin on helppoa ja ilmaista! 

KATSO MYÖS: Melkoinen Kirsika! 22-vuotias turkulaiskaunotar hurmasi Seiskan lukijat bikinikuvillaan - katso! 

KATSO MYÖS: Roppakaupalla ysärierotiikkaa! 18-vuotias Heli poseerasi syntisissä alusvaatteissa Tähtityttönä 1992 - kuvat! 

KATSO MYÖS: Muistatko seksipommi Sini Kytön? Näin rohkeasti ja vähäpukeisesti hän poseerasi Seiskalle, rakastui myöhemmin jääkiekkovalmentajaan - paljastavat kuvat!

KATSO MYÖS: Huhuh, lumoavan kaunis Jenni, 17, poseerasi Seiskalle pikkubikineissä 2004 - mustatko nämä kuvat? "Pidän urheilullisista ja turvallisista miehistä"

KATSO MYÖS: Mitkä muodot! Latinotanssia ja ratsastusta harrastava Sofianna, 18, poseerasi seksikkäänä joulun Tähtityttönä - nämä alusvaate- ja bikinikuvat aiheuttivat hehkutusvyöryn!


Teksti:
Sari Koskinen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!