Uutiset

Jontte Valosaari lyöttäytyi yhteen hittinikkarin kanssa – yhteistyö alkoi yllättävässä tilanteessa!

15.05.2019 19:33

Muusikko Jontte Valosaari vakuuttaa, ettei vireillä oleva avioero ole tehnyt hänestä yksinäistä.

Jontte julkaisi uuden Yksin, mutten yksinäinen -kappaleensa tänään. Uusi single kertoo siitä, kun elämässä tapahtuu suuria muutoksia, mutta niille ei anna liian suurta voimaa.

- En ole yksinäinen. Elämäntilanteet muuttuvat, mutta minulla on lapseni, ystäväni ja hyvä tukiverkosto. Ammennan asioista vain positiivisia asioita ja hyvää fiilistä, Jontte kertoi Seiskalle.

 

Yllättävä yhteistyö

Jontte on työstänyt uuden kappaleensa yhdessä luottosanoittajansa Heidi Maria Paalasen kanssa, mutta tällä kertaa tiimiin hyppäsi mukaan myös hittinikkari Kasmir. Jontte ja Kasmir tunsivat toisensa entuudestaan, mutta he eivät ole tehneet yhteistyötä aikaisemmin.

- Kasmir itse asiassa otti minuun yhteyttä, koska hän halusi uima-altaaseen liittyviä neuvoja. Hän tiesi, että minulla on kotona itse rakentamani allas. Kävin antamassa hänelle hieman neuvoja, ja samalla aloimme puhua musiikin tekemisestä. Kasmir näytti asialle vihreää valoa. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.

 

Rakentaa omakotitalon

Jontte ja hänen vaimonsa Mari Valosaari ilmoittivat avioerostaan helmikuussa. He voivat hakea avioeron toista vaihetta muutaman kuukauden kuluttua.

Jontte on alkanut tehdä merkittäviä päätöksiä tulevaisuuttaan varten. Hän aikoo rakentaa itselleen omakotitalon.

- Suunnitelmanani on rakentaa omakotitalo nykyisen kotimme viereen. Talo tulee osittain valmiiksi rakennettuna, mutta minä remontin sen sisätilat. Haluan tulevan kotitaloni olevan tarpeeksi suuri lapsiani ajatellen, mutta haluan pitää asuinneliöt järkevinä. Jos asiat sujuvat suunnitelmien mukaan, talo valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Playground Music
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!