Katso kuva!
Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteiskuva herätti hilpeyttä.

Jokerien julkaisema Instagram-kuva Sauli Niinistöstä ja Hjallis Harkimosta naurattaa netissä: ”Onko Salel ja Hjalliksel darra?”

Uutiset | 25.11.2017 15:01

Joulukuun alussa Helsingin Kaisaniemessä pelataan huippujääkiekkoa ulkona. Ensi lauantaina KHL:ssä pelaava Jokerit kohtaa SKA Pietarin ulkoilmaottelussa. Pari päivää myöhemmin HIFK saa vastaansa Oulun Kärpät.

Lue myös: Uskomatonta anteliaisuutta! Hjallis Harkimo lahjoitti ainutlaatuisen veneen yllättävälle taholle – ”Hintaa useampi kymppitonni”

Pelejä varten pitää rakentaa jää, kaukalo ja katsomot Kaisaniemen puistoon. Jokerit julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa Jokereiden pääomistaja Hjallis Harkimo ja presidentti Sauli Niinistö poseeraavat Kaisaniemen jäällä mailat kädessä.

Lue myös: Seiska vei Harkimot kalaan: Hjallis sai vain pikkuisen sintin – kuvat!

Tasavallan presidentti kävi tarkastamassa, että Kaisaniemessä jää valmistuu ensi lauantain huippuotteluun, Jokereiden Instagram-tilillä kerrottiin kuvan yhteydessä.

Saulin ja Hjalliksen yhteiskuva herätti myös hilpeyttä ja sai vääräleuat liikkeelle.

Salel ja Hjalliksel darra? Eräs vääräleuka kommentoi.

Lue myös: Sauli Niinistö leuhki Inarissa jääkiekkopelaamisellaan: ”Jos kävelen vähän kankeasti…”

Lisäksi tarkkaavaiset huomasivat mielenkiintoisen yksityiskohdan. Vaikka kyse on jääkiekosta ja Sauli on itsekin viihtynyt kaukalossa luistimet jalassa, on hänellä päällään Suomen Palloliiton takki. Asia selittyy sillä, että Sauli oli ennen Palloliiton puheenjohtaja.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!