fbq
Uutiset
21.02.2018 16:49
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
tapio suominen
Johtiko tämä Tapio Suomisen sokkipotkuihin Yleltä? Toikkaroi alasti somevideolla ja hämmensi käytöksellään - katso!
Uutiset
21.02.2018 16:49
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Selostajakonkari Tapio Suominen on saanut potkut Yleisradiolta liki 30 vuoden Yle-pestin jälkeen. Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen vahvisti asian Seiskalle keskiviikkona.

- Tapion työsuhde on purettu. Tällaiseen ratkaisuun on päädytty perusteellisen, vakaan ja juridisen harkinnan jälkeen, Pokkinen muotoili Seiskalle.

LUE LISÄÄ: Tapio Suomiselle potkut Yleisradiolta! - Yle-pomo: ”Tähän päädyttiin vakaan harkinnan jälkeen”

Potkuja edelsi Suomisen hämmentävä somekäytös viimeisen viikon aikana.

Läheisten lisäksi Tapsan Twitter-päivityksissä osansa sai kansanedustaja Ilkka Kanerva, jota selostaja piikitteli vihjaten tämän olleen tekemisissä Evelyn-rakkaansa kanssa.

KATSO TÄSTÄ: Tapio Suomiselta rajua ja sekavaa tekstiä somessa - huoli heräsi, ex-rakas soitti poliisit selostajatähden perään? "Haistakaa paska!"

Myöhemmin Tapio pyysi Ilkalta anteeksi.

Sukukalleudet vilahtivat

Eivätkä Tapsan päivitykset rajoittuneet vain Twitteriin, vaan Instagram-tilillään hän jakoi sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä ”ronskin” videon. Kyseisellä, sittemmin poistetulla videolla Tapio esittelee hotellihuonettaan, jonka yhteydessä peilin kautta vilahtaa hänen sukukalleutensa.

– Vauhti kiihtyy. Se pitää paikkaansa, Tapio naurahti Seiskalle maanantaina viitaten mielenterveysongelmiinsa. 

– Oloni on kuin voittajalla! Pientä murhetta toki tuo korviini kantautuneet puheet, joiden mukaan Ylessä olisi päätetty potkuistani, hän ennakoi.

Potkut saivat vahvistuksen keskiviikkona (21.2.).

 

Seiskan tietojen mukaan Tapion oli määrä palata töihin vapailtaan torstaina (22.2.), mutta hän kertoi Keskisuomalainen-lehdelle vetäytyvänsä puoleksi vuodeksi sairauslomalle.

Sairausloman päätyttyä tiistaina 54 vuotta täyttänyt suosikkiselostaja aikoo jatkaa työuraansa muualla.