Johanna ja Julia Tukiainen: ristiriitainen totuus kohutappelusta!

Uutiset | 26.06.2013 20:02

Jollaksen tsaaritar Johanna Tukiainen ja hänen siskonsa Julia joutuivat eilen tiistaina (25.6.) käsirysyyn entisen hovikampaajansa Juhan kanssa.

Juha kertoi Seiskalle, että Johanna ja Julia kävivät hänen päälleen ilman pätevää syytä. Juhan mukaan hänelle aiheutui rytäkässä useita mustelmia ja haavoja. Tukiaisen siskokset eivät kuitenkaan tunnusta aiheuttaneensa vammoja.

- Noi on vanhoja jälkiä! Juha esitteli noita ruhjeita meille jo baarissa, mikä valehtelija! Johanna ja Julia kirkuivat yhteen ääneen, kun he näkivät Juhasta otetut pahoinpitelykuvat.

Kadonneiden tavaroiden metsästys

Molemmat osapuolet ovat tasan yhdestä asiasta samaa mieltä: iltaa vietettiin ensin helsinkiläisessä karaokebaarissa, mistä päädyttiin Juhan luo. Sen jälkeisistä tapahtumista on kuitenkin kaksi eri versiota.

Juhan sanojen mukaan tilanne kärjistyi hänen kotiovellaan pahoinpitelyksi ilman painavaa syytä.

Tukiaisen siskokset kertoivat puolestaan, että tappeluun jouduttiin, kun he löysivät hävinneet korunsa Juhan kotoa. Johanna ja Julia olivat jo aiemmin epäilleet, että tavaroiden katoamisen takana on Juha.

Poliisi paikalle

Toisin kuin Johanna, Julia myöntää käyneensä Juhan päälle. Tappelu ei kuitenkaan äitynyt siskosten mielestä pahaksi.

- Otin Juhasta kiinni, ja siinä on voinut syntyä pieniä haavoja, mutta nuo kuvassa olevat ruhjeet eivät ole minun tai siskoni tekemiä. En edes raapaissut Juhaa, Julia vakuuttaa Seiskalle.

Korujen löydyttyä Juhan asunnosta Johanna soitti paikalle poliisit.

- Juha oli avannut tukkansa ja pörröttänyt sen, että näyttäisi siltä, että olisimme todella käyneet hänen päällensä.

Julia ja Johanna saivat jupakassa osan koruistaan takaisin, mutta tavaroita on edelleen hukassa, muun muassa heidän äitinsä läppäri.

Juha kiistää varastaneensa mitään Tukiaisten omaisuutta eikä varkaudesta ole todisteita, sissä Johanna ja Julia eivät ottaneet valokuvia tapahtumapaikalta.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!