fbq
Uutiset
25.09.2013 16:50
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Johanna Tukiainen sai tuomion: 45 päivää vankeutta!
Johanna Tukiainen sai tuomion: 45 päivää vankeutta!
Uutiset
25.09.2013 16:50
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Helsingin käräjäoikeus antoi tänään tuomion tapauksessa, jossa sekä Johanna Tukiainen että Arto Länsman olivat vastaajina ja asianomistajina.

Käräjäoikeus käsitteli syyskuun alussa Tukiaisen ja Länsmanin käsirysyä. Syyttäjä vaati Länsmanille lyhyttä ehdollista vankeutta pahoinpitelystä. Tukiaiselle puolestaan syyttäjä vaati kuuden kuukauden ehdotonta tuomiota. Helsingin käräjäoikeus antoi asiasta kansliapäätöksen keskiviikkona 25. syyskuuta.

Tukiainen tuomittiin 45 päivän ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Tuomio tuli kahdesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Pahoinpitelyt tapahtuivat vuonna 2011. Tukiainen voi valittaa käräjäoikeuden päätöksestä, joten tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Jo toinen ehdoton vankeustuomio!

Oikeus katsoi, ettei sakkorangaistus ollut Tukiaiselle riittävä. Vankeustuomioon vaikutti myös se, että Tukiainen on aiemmin tuomittu useista pahoinpitelyistä sekä muista rikoksista ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. Tukiainen tuomittiin viimeksi toukokuussa pahoinpitelystä 60 päivän ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

700 euron korvaukset!

Länsmanin kohdalla oikeus hylkäsi pahoinpitelysyytteen. Tukiaisen kohdalla kaatui myös yksi pahoinpitelysyyte. Sekä Tukiaisen että Länsmanin korvausvaatimukset toisiaan kohtaan hylättiin. Tukiainen tuomittiin kuitenkin maksamaan Länsmanille vahingonkorvaukseksi kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta korkoineen yhteensä 700 euroa.

LUE MYÖS:

Arto Länsman: Johanna Tukiainen valehteli oikeudessa!

Arto Länsman oikeudessa: Tuksu puri minua kasvoista useiden minuuttien ajan!

Syyttäjä vaatii Johanna Tukiaiselle tuntuvaa ehdotonta vankeutta!

Jasmine-sisko Johanna Tukiaiselle: Ota kiinni elämästäsi!

Johanna Tukiaiselle ehdoton vankeustuomio!