Johanna Tukiainen

Johanna Tukiainen paljastaa: Nimeän vauvani edesmenneen Julia-siskoni muistolle

30.05.2020 08:01

Kaikkien aikojen kohublondi Johanna Tukiainen, 41, on onnellisesti raskaana. Seiskan erikoishaastattelussa Johanna kertoo, että hän haluaa pienokaiselle nimen, joka on käytännöllinen useilla kielialueilla. Samalla Johanna tuli paljastaneeksi vauvansa sukupuolen. 

- Katsoin kyllä listaa suosituimmista tyttöjen nimistä, mutta en valitse nimeä suosion perusteella. Ensimmäisestä nimestä olen tehnyt jonkinlaisen päätöksen, mutta se saattaa vielä muuttua. Nimi on kansainvälinen, todella kaunis.

Toinen ja kolmas nimi ovat kunnianosoitus Johannan joulukuussa 2013 menehtyneelle Julia-sisarelle.

- Julia puhui aina siitä, että haluaisi tyttölapsen, jonka nimi olisi Evita Helmi. Siksi lapseni toinen nimi on Evita, kolmas Helmi. Julia oli minulle niin kovin rakas, ja nimet ovat hieno tapa muistaa häntä.
sd

Julia Tukiainen (1983-2013).

Babyshowerit!

Johannan tulevan pienokaisen sukupuolenpaljastusjuhlat järjestettiin Tukholmassa, ja hän saa hartaasti toivomansa tyttövauvan.

- Minulla on upea ja siunattu olo kaikin tavoin!

- Lapsen sukupuolella ei tietenkään ole väliä, mutta toivoin tyttöä. Itse asiassa, kun huomasin olevani raskaana, ostin pelkästään tyttövauvan vaatteita. Jossain vaiheessa oli toppuutettava itseäni, koska en tuolloin vielä edes tiennyt lapsen sukupuolta, Johanna naureskelee.

Johannatuk

Vauvajuhlat järjestettiin Jasmine-siskon kotona.

- Katsoin ohjelman, jossa pari järjesti vauvan sukupuolenpaljastusjuhlat, ja sanoin Jasminelle, että tuollainen olisi hauska. Juhlissa oli vain kourallinen lähimpiäni.

Johanna oli täynnä riemua poksauttaessaan Jasmine-siskonsa pitelemän ilmapallon. Ilmaan satoi vaaleanpunaista paperisilppua merkiksi vauvan sukupuolesta. 

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!