Katso kuva!

Johanna Tukiainen julkaisi tuoreita kuvia kolmen viikon ikäisestä Isabell-tyttärestään – yksi asia yllätti äitiydessä täysin: "Neuvolassa ei puhuttu paljonkaan"

Uutiset | 28.10.2020 15:04

Lokakuun alussa esikoisensa synnyttänyt kohujulkkis Johanna Tukiainen, 42, hehkuttaa äitinä olemista Instagramissa. Hän on julkaissut sovelluksessa hellyttäviä kuvia Isabell-tyttärestään ja tuoreimmassa otoksessa hän syleilee esikoistaan rakastavalla otteella.

Tuoreen kuvan yhteydessä Johanna kertoo, kuinka hyvin vanhemmuus on sujunut yllättävistä asioista huolimatta. 

- Sisareni Jasmine otti näitä hienoja kuvia, kun olimme päässeet sairaalasta kotiin. Vauva on ollut helppo ja hyvin kiltti. Hän herää syömään kolmen tunnin välein, mistä en tosin tiennyt. Neuvolassa ja muissa paikoissa ei puhuttu paljonkaan synnytyksen jälkeisestä ajasta, Johanna aloittaa. 

Lue myös: Esikoisensa synnyttänyt Johanna Tukiainen hermostui sairaalassa: Ajattelin, onko tämä tällaista koko ajan!

"Maitoa ei tule tarpeeksi"

Johannalla on onneksi apua ja tukea hyvin lähellä, joten hänen ei tarvitse kasvattaa lasta yksin. Isabell-vauvan isästä Paulista on ollut suuri apu Johannan sukulaisten lisäksi.

- Monet lääkärit tosin sanoivat miehelleni, että minulle on hyvin tärkeää saada nukkua tarpeeksi. Hän on hoitanut vauvaa myös niin, että olen saanut tarpeeksi levättyä. Lisäksi äitini auttaa myös. Kirjoitinkin aikaisemmin hermostuneeni synnytysosastolla, kun maito ei tullut aluksi ollenkaan, ja vauva heräilee paljon, koska haluaa nimenomaan maitoa. Nyt olen imettänyt jo suhteellisen normaalisti. Maitoa ei silti tule vieläkään tarpeeksi, ja annan hänelle myös vähän äidinmaidonkorviketta.

Lue lisää: Tässä on Johanna Tukiaisen tytär: ”Meillä on terve tyttövauva” – kuva!

- Täällä painotettiin kovasti sitä, että äiti päättää itse, miten haluaa. Minulle ehdotettiin paljon, etten imettäisi, jos en kestäisi esimeriksi valvomisista. Olen suhtautunut asiaan niin, etten ota siitä liikaa stressiä, ja luonto on hoitanut asian omalla painollaan. Olen lukenut, kuinka tärkeää äidin oma maito on lapselle. Lisäksi imetys on terveellistä myös äidille, niin siihen olen pyrkinyt ja hyvin se on mennyt, Johanna kertoo.

Johannalla on yksi aavistus siihen, miksi hän ei kykene tuottamaan tarpeeksi maitoa pienokaiselleen. Hän epäilee syyksi silikonirintojaan, vaikka ei ole kuullut vastaavanlaista aavistusta ammattilaisilta. 

Lue myös: Johanna Tukiaisen Paul-rakas käy ylikierroksilla – ”Hermostui, kun en jaksanut syödä kaikkea!” 

Kohujulkkis ylistää lapsensa isää Paulia ylitse muiden, vaikka kiitosta saa myös ruotsalainen terveydenhuolto.

- En olisi koskaan uskonut, että perustaisin perheen 42-vuotiaana, Johanna iloitsee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vauvakuulumisia ❤️ Tukholmassa 🌹 Sisareni Jasmine otti näitä hienoja kuvia kun olimme päässeet sairaalasta kotiin. Vauva on ollut "helppo" ja hyvin kiltti, hän herää syömään kolmen tunnin välein mistä en tosin tiennyt myöskään, neuvolassa ja muissa paikoissa ei puhuttu paljonkaan synnytyksen jälkeisestä ajasta. Monet lääkärit tosin sanoivat miehelleni, että minulle on hyvin tärkeää saada nukkua tarpeeksi ja hän on hoitanut vauvaa myös niin että olen saanut tarpeeksi levättyä. Lisäksi äitini auttaa myös. Kirjoitinkin aiemmin että hermostuin synnytysosastolla kun maito ei tullut aluksi ollenkaan ja vauva heräilee paljon ja haluaa nimenomaan maitoa. Mutta nyt olen imettänyt jo suhteellisen normaalisti, tosin maitoa ei tule vieläkään tarpeeksi ja annan myös vähän äidinmaidon korviketta. Täällä painotettiin sitä kovasti että äiti päättää itse, miten haluaa. Minulle ehdotettiin paljon etten imettäisi (jos en kestäisi esim.valvomisia) mutta olen suhtautunut asiaan niin, etten ota siitä liikaa stressiä ja luonto on hoitanut asian omalla painollaan. Olen lukenut kuinka tärkeää äidin oma maito on lapselle ja lisäksi imetys on terveellistä myös äidille, niin siihen olen pyrkinyt ja hyvin se on mennyt 🙏❤️ Minulle ei ole sanottu tätä mutta uskoisin että silikonirinnat vaikuttavat myös siihen ettei maitoa tule niin paljon kuin pitäisi. Paul on ollut valtava apu vauvanhoidossa ja vuorottelemme hänen kanssaan Isabell tytön hoitoa. Hän herää yöllä vaihtamaan vaippoja ja on niin huolehtiva ja vastuuntuntoinen isä, etten olisi parempaa enää voinut saada ❤️❤️🙏 lisäksi muu hoito on myös huippuhyvää mitä tulee vauvan ja äidin hoitoon maassa. Neuvolan täti puhuu 8 eri kieltä 😁 tosin pärjään ruotsilla. En olisi koskaan uskonut että perustaisin perheen 42 vuotiaana mutta Jumalan tiet ovat ihmeelliset ja tämä on suuri siunaus. #siunattu #siunattukiitollinenonnellinen #blessed😇 #momlife #momanddaughter #mom #vauva2020 #rakastytär #uusialku2020 #thankyoujesus🙏 #ourgiftfromgod🎁👶 #ourbaby 😍😍😍 #inlove #jumalanlupaus #jumalakuuleerukoukset #october2020baby #october🍁 🍂

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on

Lue myös: Vauva-arki iski päin Johanna Tukiaisen näköä: Yöheräilyt järkyttäviä!

Alla lisää ihania kuvia Johannan esikoislapsesta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖😍👑 Yhdessä mummin kanssa 😊 Äitini Marjan ensimmäinen lastenlapsi. Suuri ilo, onni ja siunaus. Pahoittelen, mulla on ollut jotain ongelmia puhelimeni kanssa, sain loppukesästä Nokian kännykän joka on niin huono että se pitäisi lailla kieltää! Se lakkasi toimimasta kokonaan synnytys sairaalassa mutta käytin kokoajan Paulin puhelinta. Kohta ja vihdoinkin saan takaisin Applen kännykän ja siitä en todellakaan enää luovu! Kännykkä on todella tärkeä kuten tiedetään ja Nokian puhelin on kamalin mitä koskaan olen nähnyt 🙄 jouduin suorastaan vaaral.tilanteisiin sen takia että känny ei yhtäkkiä toiminut, tämä tulee tosin vihdoin korjaantumaan 🙏 teen töitä myös puhelimen kautta niin on pohjanoteeraus omistaa maailman surkein kännykkä. Siitä loppui myös muistitila heti samantien, niin olen kuvannut arvokkaat vauvakuvat mieheni tai äitini puhelimella. Onneksi saimme vielä upeat ammattikuvat lisäksi! Koska haluan suojella yksityiselämääni niin en ainakaan toistaiseksi julkaise kuvia paljonkaan vauvasta tai miehestäni. Nämä kaikki ottamani kuvat ja videot: tekijänoikeudet kuuluvat minulle, eikä näitä saa kopioida nettiin, ei millekään vihapuhe palstalle eikä minnekään muualle myöskään. Se on laitonta, pitää tässä erikseen muistuttaa. #momandbabygirl #momandbaby #preciousmoments #vauva2020 #blessed #äitijavauva #siunattukiitollinenonnellinen

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!