Joel Harkimo

Joel Harkimo hehkutti Janni-rakastaan vaalihulinassa: Parempaa tyttöystävää ei voi pyytää!

14.04.2019 22:54

Eduskuntavaaliehdokkaana ollut Joel Harkimo on kiitollinen Janni-rakkaaltaan saamastaan tuesta.

Joel oli ehdokkaana Liike Nytin listoilla. Hän sai reilusti yli 3 500 ääntä, mutta se ei riittänyt tuomaan paikkaa eduskunnasta. Joel on ylpeä vaalikampanjastaan, ja hän halusi aktivoida nimenomaan nuoria äänestäjiä.

- Näistä on puhuttu somevaaleina, mutta monet katsovat vain Facebookia. Facebook oli iso juttu neljä vuotta sitten, mutta itse olen ollut hyvin aktiivinen muun muassa Youtubessa ja Instagramissa. Nuoret ovat siellä hyvin aktiivisia. He eivät tule torille hakemaan esitettäni, joten vein sisältöni sinne, missä he ovat omimmillaan, Joel pohti Seiskalle Liike Nytin vaalivalvojaisissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London was perfect ❤️

A post shared by Joel | Eduskuntavaalit #286 (@joelharkimo) on

Suuren kiitoksen Joel haluaa sanoa tyttöystävälleen Janni Hussille.

- Vaalikampanjan aikana ei saa väliaikatuloksia. Välillä kaikki tuntui menevän todella hyvin, välillä pitää keksiä jotain lisää. Tukijoukot ovat ehdokkaan kanssa yhtä tärkeässä roolissa. Kukaan ei pysty tekemään tätä yksin. Janni on ollut mahtavaa tuki, parempaa tyttöystävää ei voi pyytää, Joel hehkutti.
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen, Jasmin Määttä
Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!