Joanna Kuvaja uudesta työpestistään: Kallelle on jäänyt koirien kusetus ja lasten vieminen tarhaan!

Uutiset | 02.02.2017 15:00

Ex-missi ja juontaja Joanna Kuvaja aloitti kevään alussa uudistuneen Huomenta Suomen juontajana. Hän kertoo, ettei uusi aamupesti ole juurikaan vaikuttanut hänen ja mallinakin tunnetun Kalle Kuvajan perhearkeen. 

– Huomenta Suomen tekeminen sopii minulle, sillä olen muutenkin tottunut heräämään aikaisin. Teen kahta aamua viikossa, joten niinä aamuina Kallen vastuulle jää koiriemme kusetus ja lasten vieminen tarhaan. Muutaman viikon kokemuksella voin sanoa, että olen nauttinut uudesta työstä. Olen tavannut lähetyksissä mielenkiintoisia ihmisiä, eikä kahta samanlaista työpäivää ole ollut, Joanna kertoi Seiskalle Helsinki City Run -tapahtuman avajaistilaisuudessa.

Kalle on katsonut Joanna-vaimon luotsaamia lähetyksiä.

– Olen herännyt katsomaan lähetyksiä aamukuudelta. Joannan haastateltavana on ollut joka kerta mielenkiintoisia vieraita, Kalle toteaa.

Joanna on yrittänyt lähteä kotoa niin, ettei Kalle heräisi hänen aamutoimiin.

– Kyllä Kalle varmasti havahtuu, mutta kyllä hän saa aamuneljän jälkeen muutaman tunnin unta, Joanna sanoo.

Kalle on työskennellyt kymmenen viime vuotta hiusalalla.

– Mallintyöt ovat vähentyneet minun kohdalla.

Kallen ja Joannan on tarkoitus osallistua kolmen kuukauden päästä järjestettävään Helsinki City Run -tapahtumaan.

– Emme ole juosseet aikaisemmin Helsinki City Runia, mutta kävin viime syksynä juoksemassa Tukholmassa puolimaratonin. Innostuin aidosta juoksemisesta, ja Kalle sanoikin pian puolimaratonini jälkeen, että haluaa lähteä minun kanssa juoksemaan sen seuraavan kerran.

Selkäkivut ovat vaivanneet Kallea jo usean vuoden, mutta nyt hän on saanut vihdoin kroppansa sellaiseen kuntoon, että juokseminen on mahdollista.

– Olemme aloittaneet jo treenaamisen. Koska meillä oli pieniä lapsia, yhdessä juokseminen ei ole mahdollista, mutta se on toiminut minulle vain hyvänä tekosyynä jäädä kotiin. En pysy Joannan perässä – vielä, Kalle toteaa.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!