Mari ja Juhani Tamminen

Jo 56 vuotta yhdessä olleet Juhani ja Mari Tamminen ihmettelevät erotilastoja – ”Olen kuullut, että puolison kanssa riidellään”

Uutiset | 30.11.2020 15:22

Mari, 70, ja Juhani Tammisen, 70, rakkaustarina kukoistaa jo kuudetta vuosikymmentä. Pitkän suhteen salaisuus on ollut toisen kunnioitus ja se, että pelin henki on ollut kummallekin selvä.

– Minulla on mieletön respecti Maria kohtaan. Hän on myös erittäin hyvä ruuanlaittaja. Luojan kiitos hän on siitä puolesta vastuussa! Kotona työnjakomme on yhtä selvä kuin aikoinaan maajoukkueessa: Ketola syötti, ja minä löin häkkiin, Tami vertaa.

– Helpommalla päästään, jos minä hoidan kotityöt. Niin se on aina mennyt. Olen hoitanut huushollin, pessyt pyykit ja tehnyt ruuat. Olisi ehkä joskus kannattanut pyytää häntäkin, mutta eipä niistä ole koskaan kinattu. Pelikirja on ollut ihan selvä, Mari myöntää.

Lue myös: Juhani Tammisen kotona vaietaan jääkiekosta – näin valmentajalegenda tyydyttää tarpeensa: ”Olen toki siinä asemassa…”

Pitkän suhteen salaisuus on Juhani Tammisen mukaan ”äärimmäisen yksinkertainen”: – Kunnioita toista. Se on kaiken perusta.
Pitkän suhteen salaisuus on Juhani Tammisen mukaan ”äärimmäisen yksinkertainen”: – Kunnioita toista. Se on kaiken perusta.

Tammiset ovat ihmetelleet nykyajan kovia erotilastoja. Turkulaispariskunnan mielestä lusikat pistetään jakoon hämmästyttävän helposti. Olisiko osasyy somessa?

– Koska Juhanin elämä on ollut alusta asti jääkiekkoa, emme ole nähneet toisiamme läheskään joka päivä. Tämän päivän romanssit ovat ohi, jollei nähdä kahteen päivään – ja muinakin aikoina pitää olla nenät kiinni ruudussa, Mari ihmettelee.

– Minäkin olen kuullut, että aviopuolison kanssa riidellään. Minkä helvetin takia? Emme me siksi menneet naimisiin, että riitelisimme. Olisihan se ollut idioottimaista avioitua 15 vuoden seurustelun jälkeen ja sitten erota, Tami puhisee.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!