Hyppää pääsisältöön
Jeti

Jethro Rostedtin ökyveneriita päättyi - Jethrolle uusi luksusvene ja "kipurahaa": "Todella suoraselkäistä!"

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedin, 42, ja veneyhtiö XO Boats Oy:n välisessä riita-asiassa päästiin sopuun tänään maanantaina (20.5.), kun asiaa käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa. Riita-asiaa ratkottiin sovitteluna. 

Jethro vaati yhtiöltä oikeusteitse 258 536 euroa korvauksia viime kesänä uponneesta XO Cruiser -veneestä. 

Lue myösJethro Rostedtin kohuvene myynnissä – hinta 30 500 euroa!

"Suoraselkäistä toimintaa"

Jethrolle käräjät osoittautuivat onnenpotkuksi, sillä veneyhtiö lupasi korvata hänelle uuden veneen ja miehen sanojen mukaan myös ”kipurahaa”.

- En ole tämän vene-episodin takia päässyt lainkaan vesille ja uusi harrastukseni pintasukellus on lykkäytynyt tämän takia. 

- Pääsen nyt tuulastamaan, Jethro kertoo tyytyväisenä puhelimessa. 

Uusi vene saapuu Turkuun ensi viikolla. 

-  Kyllä on todella suoraselkäistä toimintaa venevalmistajalta. Saan heiltä vimpan päälle uuden veneen. 

Valmistusvirhe

Jethro kertoi aiemmin uppoamisen syyksi valmistusvirheen. Kiinteistövälittäjä kieltäytyi aiemmin ottamasta tilalle uutta venettä. Hänen mukaansa vastaavia veneitä on uponnut jo viisi. 

Jethro paljasti tammikuussa Seiskalle, että yhtiö ei tarjonnut hyvitykseksi uutta venettä, vaan vastaavan vanhan, mutta korjatun mallin.

– Ei tule kysymyksenkään, että ottaisin korjatun uponneen tilalle. Minulla juoksee veneen osamaksut koko ajan, mutta vene rötköttää edelleen satamassa, Jethro totesi tuolloin vihaisena.

Sopuratkaisusta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue lisää: Jethro Rostedtin ökyveneen uppoamisesta raju riita – Jethro raivostui veneyhtiön väitteistä: ”Olen kuin halolla päähän lyöty!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!