Katso kuva!
Maisa ja Jari-Matti

Jestas, miten seksikäs matka-asu! Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala lensivät luksuspuitteissa uudenvuoden viettoon - katso!

Uutiset | 27.12.2018 13:20

Kohukaunotar Maisa Torppa kertoi Instagramissa matkustavansa rallikuskikihlattunsa Jari-Matti Latvalan kanssa Qatar Airwaysillä Dohan kautta Nairobiin.

LUE MYÖS: MAISA TORPPA REHELLISENÄ SOMESSA: "IHAN HÄVETTÄÄ TAJUTA OMA MATERIALISTISUUS JA SE, ETTÄ RAHAT MENEE MERKKILAUKKUIHIN JOISTA JAKSAN OLLA ILOINEN VIIKON"

Maisan Instagramin Stories -osiossa julkaistujen videoiden perusteella matka sujui kaikkea muuta kuin vaatimattomissa tunnelmissa: ensin kaunotar drinksutteli lentokentän loungessa ja itse matka alkoi upeasti sisustetun lentokoneen businessluokassa milläs muulla kuin kuplivalla.

Lennon edetessä pariskunta nautiskeli ruuasta, loputtomasti virtaavasta juomasta ja elokuvista romanttisesti kynttilänvalossa. Businessluokassa luksusta ovat myös makuuasentoon kääntyvät penkit, joissa kelpaa pötkötellä vähän täydemmälläkin mahalla. 

KATSO MYÖS: TIESITKÖ, ETTÄ REITTILENTO HELSINKI-DOHA AVATTIIN LOKAKUUSSA 2016? PÄÄSET QATARIN PÄÄKAUPUNKIIN DOHAAN NOIN KUUDESSA TUNNISSA ILMAN VÄLILASKUJA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➡️ Doha ➡️ Nairobi #qatarairways

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Myös Maisan seksiä tihkuva matkustusasu käänsi katseita, sillä hän oli pukeutunut pieneen punaiseen hameeseen ja lakerisiin ylipolvensaappaisiin.

Kyl oot kaunistus tuolla koneessa, eräskin seuraajista kommentoi.

Joulu Levillä

Joulun pariskunta vietti Instagramin mukaan Lapin talvisisissa maisemissa Levillä. Myös Jari-Matti julkaisi alla olevan yhteiskuvan omalla Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas ❤️

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winter wonderland ❄️ #thisisfinland #visitfinland #lapland #levi #levilapland #winterwonderland #heaven

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!